Altair
HyperWorks

A legátfogóbb, nyitott architektúrájú
szimulációs platform

Simulation-Driven Innovation™

A szimuláció-vezérelt innováció, az Altair átalakítja a tervezési és döntéshozatali folyamatot azáltal, hogy a szimulációt, a gépi tanulást és az optimalizációt a teljes termék életciklus során alkalmazza. Az Altair-nél 24 országban több mint 2000 tudós, mérnök és kreatív gondolkodó áll 5000-nél is több vásárló rendelkezésére.

Altair szoftver megoldások

3i-Print

A 3i-PRINT projekt nagy hangsúlyt fektet az ipari 3D nyomtatásban rejlő lehetőségekre. A csi entwicklungstechnik GmbH a Hyperworks, valamint a solidThinking Evolve és Inspire szoftvereket használja a koncepciótervezéshez, optimalizációhoz, verifikáláshoz, a törés és biztonság vizsgálatához, valamint a hőtani analízishez.

Robot Bike

A Robot Bike a solidThinking szoftvert használja az innovatív és teljes mértékben személyre szabható 3D nyomtatott hegyi kerékpárok tervezéséhez és gyártásához.

Wilson Golf

A Wilson Innovation Labs bemutatja, hogy a csapata hogyan használta az Altair CFD megoldásait a golf klubjai aerodinamikájának vizsgálatához és javításához.

Altair Partner Szövetség

Az Altair Partner Alliance (APA) széles spektrumú hozzáférést biztosít kiegészítő szoftverekből az Ön számára, a már meglevő HyperWorks Units (HWUs) szoftverei mellé, többletköltség nélkül.

Scroll to Top