Minden extrudáló vállalat igyekszik kiküszöbölni a költséges prototípusokat és csökkenteni az újratervezési ciklusokat. Mostantól bármely vállalat számára elérhetővé válnak a fejlett fizikai szimulációk.

Az Altair Inspire Extrude Polymer egy könnyen megtanulható eszköz, melynek segítségével bármelyik mérnök vagy tervező képessé válik a szimulációra, hogy jobban megérthetsse miként hatnak egymásra a profiljellemzők és a folyamatváltozók az adott polimer esetében. Használatával termelékenységnövekedés érhető el a termékfejlesztési költségek csökkentése és az extrudálás minőségének javítása mellett, növelve ezzel a termelési hozamot és a vevői elégedettséget.

Hozzon jobb tervezési döntéseket a potenciális hibák felismerésének köszönhetően, még a szerszám megépítése előtt. Az Inspire Extrude Polymer segítségével még a legösszetettebb profilok is validálhatók a gyártáshoz. A geometria létrehozására és módosítására szolgáló eszközökkel a CAD modellek gyorsan egyszerűsíthetők és módosíthatók a szerszámon belül, így biztosítva, hogy a potenciális hibák (pl. kiegyensúlyozatlan áramlás, túlmelegedő profil, rossz felületi minőség) már a fejlesztés korai szakaszában kijavításra kerüljenek.

Igényeljen cégünktől az Altair szoftverhez tartozó próbaverziót vagy keressen minket további információért.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top