Kérjen hozzáférést support portálunkhoz!

FIGYELEM! Csak abban az esetben tudjuk az Ön számára biztosítani az online support portálunkhoz a hozzáférést, ha hozzájárul adatai kezeléséhez a Kontron által és elfogadja a Kontron Hungary Kft. Adatkezelési Tájékoztatójában foglaltakat. Adatait max. 5 évig kezeljük. 5 év után újra kérjük az engedélyét. Ha 5 éven belül meggondolja magát, bármikor rendelkezhet adatai törléséről, illetve kérheti adatainak módosítását, vagy a kapcsolati módok megváltoztatását.

Amennyiben nem kívánja adatait digitális formában megosztani cégünkkel, kérjük, hívja további tájékoztatásért a +36 1 371 8000 számot, és kérje az Ipari digitalizáció üzletágat.

Kérjük, hogy a support portál hibajegykezelő felületének használata során személyes adatot tartalmazó fájlt, illetve képernyőképet ne osszon meg munkatársainkkal. Amennyiben elkerülhetetlenül szükséges a személyes adatot tartalmazó adathalmaz megosztása, az csak anonimizált formában lehetséges, mely a regisztrált felhasználó feladata és kötelezettsége, a Kontron Hungary Kft-t e vonatkozásban adatkezelési kötelezettség nem terheli. A Kontron Hungary Kft. nem vállal felelősséget az anonimizálás hiányában bekövetkező adatvédelmi incidens miatt.

A support portál hozzáféréshez az érvényes szoftverkövetéssel, bérleti szerződéssel, vagy Infor és MES Pharis termékek esetén support szerződéssel rendelkező ipari vásárlóink valamit az oktatási intézményekben a kapcsolattartásra személyek, tanárok jogosultak.

Ipari digitalizáció support portál hozzáférés igénylése

Scroll to Top