A fröccsöntés egy jól bevált ipari gyártási eljárás egyforma polimer alkatrészek tömeggyártására. Az Altair Inspire Mold modern integrált megközelítést kínál a fröccsöntött alkatrészek gyártáshoz való tervezésének (DfM) racionalizálásához.

A szimuláció végre demokratizálódik: elérhetővé válik a tervezők és a termékmérnökök számára már a fejlesztési ciklus korai szakaszában, így könnyedén meg tudják vizsgálni a különböző lehetőségeket, ami jobb termékeket, kevesebb selejtet és a szerszámok átdolgozásának alacsonyabb költségeit eredményezi.

Tudja meg egyetlen gyors elemzésből, miként töltődik ki a formaüreg, majd ásson mélyebbre, ismerje meg jobban az összetett folyamat fizikai viselkedését egy részletesebb analízissel.

A fröccsöntési tervek virtuális tesztelése, validálása, korrekciója és optimalizálása könnyen elvégezhető egy ötlépéses munkafolyamaton keresztül, ami elérhetővé teszi a fröccsöntött alkatrészek gyárthatóságának értékelését, így a gyakori gyártási hibák (vetemedés, beszívódás, rövid meglövések stb.) már jóval a szerszám elkészítése előtt mérsékelhetők.

Az Altair átfogó megoldásokat kínál az innovatív, gyártható termékek gyorsabb kifejlesztéséhez, azaz az alkatrész kezdeti tervezésétől és a fröccsöntési folyamat megértésétől kezdve a megerősített műszaki polimerek anyagtérképezéséig, valamint az összetett alkatrészek szerkezeti és kifáradási teljesítményének hatékony elemzéséig és optimalizálásáig.

Igényeljen cégünktől az Altair szoftverhez tartozó próbaverziót vagy keressen minket további információért.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top