Windchill

Windchill és Navigate PLM technológia

Egyetlen egységes PLM digitális platform a ma és a holnap kihívásainak kezeléséhez

Ösztönözze az együttműködést, az innovációt a vezető Windchill PLM technológiával!

A digitális átalakulás manapság már elengedhetetlen a gyártók számára. Kezelje egységesen a CAD adatokat, a tervezési (EBOM), gyártási (MBOM) és szerviz (SBOM) darabjegyzéket (BOM), verifikálja a termékeket a beágyazott vizualizáció segítségével. Kezelje hatékonyan a termék variációkat! Tudja meg, hogyan vonhatja be a vállalat többi részét is a termékfejlesztésbe az innováció ösztönzése érdekében!

Találkozott már az alábbi problémák valamelyikével?

  • A különböző CAD rendszerekből származó modellek nehezen kezelhetők
  • Nem elég hatékony az együttműködés a különböző részlegek és folyamatok között, lassítva ezzel a termék bevezetését
  • A mérnökök hatalmas mennyiségű applikációval és táblázattal dolgoznak

Sok cégnek – mérettől függetlenül – sikerült már leküzdenie ezeket a kihívásokat és egyre többen alkalmazzák a termékéletciklus menedzsment (PLM) megoldásunkat, a Windchillt.

ptc-white-logo

Ismerje meg az új
Windchill csomagokat!
Lépjen kapcsolatba velünk még ma!

Profitáljon a digitális átalakulásból származó előnyökből!

A digitális átalakulás megváltoztatja a cégnél használt termékfejlesztés módját. Az okos, kapcsolódó eszközök számának fellendülése azt jelenti, hogy szükség van a cégen belüli együttműködés és innováció ösztönzésére. Azon gyártók, akik még mindig a különálló folyamatokra, illetve eszközökre támaszkodnak a termékfejlesztésben, hátrányba kerülnek a többiekkel szemben. Pontosan ezért van szüksége Önnek is minél hamarabb egy vállalati PLM megoldásra!

Kezelés, megosztás, áttekintés

Egy átlagos mérnök a munkaidejének 25%-át tölti termék adatok kezelésével.

Ez az időveszteség az adatok kereséséből, az adatok újra gyártásából, rendszerek frissítéséből és kérdések megválaszolásából áll össze jellemzően. A PTC egyszerűvé teszi a termékekhez kötődő adatok akár különféle CAD rendszereken átívelő kezelését a Windchill PLM rendszerrel. A szoftveren keresztül biztonságosan oszthatók meg az adatok a mérnökökön túl más kollégákkal is, a szerepkör alapú, önkiszolgáló applikációkkal és 3D-s vizualizációs technológiával.

Ismerje meg a Polaris digitális átalakulásának kulcs lépéseit!

Céljainak eléréséhez a Polaris egy több lépésből álló megközelítést dolgozott ki a digitális átalakulás megvalósításához.

A PTC megoldások (Creo, Windchill, Navigate, ThingWorx, Vuforia) segítségével felszabadítja a munkamódszerekben, folyamatokban rejlő tartalékokat. Ismerje meg, a Polaris hogyan bővíti ki a vállalati PLM megoldásokat olyan technológiákkal, mint a kiterjesztett valóság (AR) és a szerepkör alapú alkalmazások. Tudja meg, miként erősíti ez a megoldás a cégen belüli együttműködést, aminek köszönhetően jó minőségű járművekkel és szolgáltatásokkal tudja ellátni a vásárlóit!

Digitális transzformáció Windchill és ThingWorx technológiai innovációval

Az alábbi videókban a Polaris termékfejlesztési digitális transzformációjának
három kiemelt területét ismerhetjük meg.

Életciklus és konfiguráció menedzsment

Összekapcsolt vállalat az innováció maximalizálásához

Összekapcsolt eszközök a jobb felhasználói élményért

Windchill funkciók

A Polaris már több lépést megtett a digitális utazása során. Tudja meg, mely Windchill funkciókat használja már a Polaris ahhoz, hogy megvalósíthassa a vízióját! Tekintse meg rövid bemutatóinkat!

BOM menedzsment és globális platformok Windchill technológiával

Kezelje együtt a különböző CAD szoftverek adatait, készítsen egységes darabjegyzéket (BOM) és 3D-s előnézetet. Hozzon létre konfigurálható termékeket, és szinkronizálja a termékekhez kapcsolódó tervezési (EBOM), gyártási (MBOM és szerviz (SBOM) darabjegyzéket. Ellenőrizze a különböző konfigurációs variációkat az Options & Variants funkció segítségéve!

Termékcsaládok tervezése Windchill-ben

Tervezzen termékcsaládokat, kezelje az opciókat, variációkat az idők során folyamatosan fejlődő és változó termékek körében is

Variációk vizualizációja kiterjesztett valósággal

Emelje a következő szintre a termék zsűriket a változat-specifikus, kiterjesztett valóság (AR) élményekkel.  A kiterjesztett valóság alkalmazásával egyértelműbbé, plasztikusabbá válik a termékek megjelenítése, ezáltal csökkenthetők a hibák. Kápráztassa el vásárlóit AR termék prezentációkkal.

Windchill változás kezelés

Ismerje meg, hogyan kezelik a mérnökök a változásokat a Polaris-nál a tervezés folyamatában, valamint a munkautasítások készítésénél

BOM transzformáció Windchill-ben

A BOM transzformáció az egyik legnagyobb hatékonyságnövelési potenciált jelenti a cégek többségénél.

A mérnököktől származó EBOM gyorsan és intelligensen transzformálható a gyártásba, az ERP rendszer felé és a szervizbe. Ha változik a termék, a darabjegyzékek egyszerűen szinkronban tarthatók. A többszörös manuális adatrögzítések kiváltásával rengeteg idő takarítható meg, és kiküszöbölhetők a véletlen hibák.

Gyártási folyamat tervezés Windchill-re építve

Ismerje meg a tervezéssel párhuzamosan is létrehozható és kezelhető gyártási folyamatterveket!

A folyamattervek dinamikusan jönnek létre, és mindig a legfrissebb, jóváhagyott tervekre épülnek. Ezzel kizárható, hogy kommunikációs hibák miatt a gyártás régebbi, már meghaladott tervek alapján történjen.

Szerepkör és feladat alapú hozzáférés Navigate megoldással

A dolgozók a vállalatban betöltött szerepük alapján férhetnek hozzá a munkájukhoz szükséges digitális termék információkhoz.

A Navigate alkalmazások pontosan annyi információt mutatnak meg, amennyi az adott szerepkör számára szükséges. Se többet, se kevesebbet. Ezáltal a felhasználók számára a rendszer alkalmazása végtelenül egyszerű, magától értetődő, így minimalizálni lehet a betanulási időt és az üzemeltetési költségeket.

Költségelemző alkalmazás

Egyedi termékvariációk költség követése és elemzése Windchill-ben és Navigate-ben. 

A költség vonatkozású kellemetlen “meglepetések” elkerülhetők, mivel a tervezés során folyamatosan részletes, dinamikus és naprakész költség információkkal rendelkezünk.

Ütközés vizsgálat – nagy összeállítások elemzése

Készítsen variáció specifikus ütközés elemzéseket a Windchill DMU segítségével

A digitális átalakulás minden cég számára lehetséges

Ez a siker kulcsa minden egyes, a vállalati szintű innovációt és együttműködést elősegítő gyártó esetében – mérettől függetlenül.

  • az iRobot már elindult az úton annak érdekében, hogy értéket teremtsen a PLM megoldásból. Ismerje meg az iRobot való életből nyert tapasztalatait!
  • a Lifetime Products-nál Brady Buchanan, a PLM részleg vezetője beszél arról, hogyan váltottak át a papíralapú BOM-ról a digitálisra. Ismerje meg a lépésekre bontott megközelítésüket, valamint az abból származó kézzelfogható eredményeiket!
  • a Kirloskar Oil Engines Limited 73%-kal csökkentette a termelésalapú mérnöki változtatásait.
  • a Navantia fejleszti a pontosságot és az átláthatóságot a mérnökök és a gyártók között.
  • a Liebherr-Components Biberach GmbH csökkenti a költségeit és új szolgáltatási jövedelmekre tesz szert.

Digitális átalakulás high-tech Windchill PLM segítségével

Forrester WaveTM

Termékéletciklus menedzsment a gyártóknak, Q4 2017

Tudja meg miért a PTC nyerte el a vezető helyet a PLM megoldás szállítók között!

Quadrant Knowledge Solutions

A Quadrant Knowledge Solutions is megerősíti, hogy a PTC a vezető a PLM megoldásszállítók között. Töltse le a beszámolójukat és tudja meg, miért kapott a PTC ennyire jó véleményeket! Kiderül, miért emeli ki a többiek közül a PTC-t az igényes technológiai platformja, a versenyelőnyt nyújtó stratégiája, valamint a felhasználási területeinek változatossága. Tudja meg, miért emelik ki a PTC PLM az egyszerű telepítését, használatát és a vásárlóra gyakorolt hatását!

Scroll to Top