ThingWorx

Internet of things (IoT)

Átfogó IoT platform

A ThingWorx olyan átfogó vállalati IoT technológiai platform, ami lehetővé teszi a fejlesztőknek a gyors fejlesztést, tesztelést és kapcsolódást az IoT (Internet Of Things – Dolgok Internete) projektjeik során, mindezt egyetlen rendszerbe sűrítve.

A ThingWorx olyan átfogó vállalati IoT technológiai platform, ami lehetővé teszi a fejlesztőknek a gyors fejlesztést, tesztelést és kapcsolódást az IoT (Internet Of Things – Dolgok Internete) projektjeik során, mindezt egyetlen rendszerbe sűrítve.

A ThingWorx a legkomplexebb IoT specifikus fejlesztési eszközöket és megoldásokat nyújtja, hogy a fejlesztés egyszerű legyen és a piacra lépési idő lerövidüljön. A fejlesztők így az időrabló melléktevékenységek helyett az innovatív ötletek megvalósítására koncentrálhatnak.

ThingWorx IoT projektek menete

1. Kapcsolódás

Kösse össze „Dolgait” a ThingWorx Kepware piacvezető kommunikációs platformjának segítségével!

2. Létrehozás

A ThingWorx fejlett Composer és Utilities eszközeivel a fejlesztők mintegy tízszer gyorsabban készíthetnek megoldásokat, mintha azt C-ben vagy Java-ban programoznák.

3. Elemzés

A ThingWorx Analytics az IoT projektek során létrejött adatok feldolgozásában, analitikai folyamatok elvégzésében segít.

4. Tapasztalás

Készítsen kiterjesztett valóság applikációkat a felhasználói élmény új szintre emeléséhez a ThingWorx Studio alkalmazásával!

5. Megosztás

A ThingWorx MarketPlace segítségével azonnal kiléphet a világpiacra. Ezerszerezze meg a piaci lehetőségeit!

PTC ThingWorx8

EMELJE VÁLLALKOZÁSÁT A KÖVETKEZŐ SZINTRE.
ÉPÍTSE MEG A THINGWORX 8 -AL

ThingWorx termékcsalád

Ellátjuk Önt az IoT projektekhez szükséges összes eszközzel.

1. Kapcsolódás

Kepware – ipari kapcsolódás

Az ipari IoT felhasználja a meglevő technológiákat – gépek közti kommunikációt és az automatizálási technológiákat – és mindezt „big data” analízissel, valamint gépi tanulással kiegészítve lehetővé teszi okos, kapcsolódó gépek megalkotását.

Ismerje meg a Kepware-t!

A Kepware egy piacvezető kommunikációs rendszer, ami átfogó megoldást nyújt az eszközök és felhő közti adatkapcsolat kiépítésében. A szoftver rengeteg szabványos kommunikációs protokollt és natív vezérlő drivert támogat, aminek segítségével a legtöbb vezérléshez szoftverfejlesztés nélkül tudunk kapcsolódni. A KEPServerEx segítségével csatlakozhatunk az említett rendszerekhez és az innen kinyert adatokat továbbíthatjuk közvetlenül a ThingWorx magja felé, valamint közzé tehetjük őket számos szabványos interfészen keresztül. A szoftver továbbá lehetővé teszi, hogy adatokat, vezérlési paramétereket írjunk vissza közvetlenül az eszközökbe.

2. Létrehozás

ThingWorx Composer és Utilities

A kapcsolódó „ Dolgok” egyszerű menedzselése

Amikor eljön az ideje a napi szintű menedzselésnek, a dolgozóknak képesnek kell lennie monitorozni, menedzselni és optimalizálni a „Dolgaikat”. A fejlesztőknek szüksége van az eszközre és a képességre, ami lehetővé teszi, hogy az egyedi igények szerint testre szabják az IoT applikációjukat.

ThingWorx Composer és Utilities

ThingWorx Composer és a Utilities egy funkciókban gazdag eszköz, ami lehetővé teszi és támogatja a gyors kiépítését és alkalmazását egy erőteljes IoT applikációnak.

Meghatározás

A munka a szükségletek azonosításával kezdődik, majd meg kell tervezni az elvárásoknak megfelelő alkalmazás felépítését.

Monitorozás

Távoli hozzáférés, kölcsönhatás és vezérlés a csatlakozott eszközökkel.

Menedzselés

Az üzleti folyamatok létrehozása, szerkesztése és végrehajtása a kapcsolódó eszközökön.

Optimalizálás

Az IoT alkalmazások és információk meglévő vállalati rendszerekbe integrálásával tovább növelhető a folyamatok hatékonysága.

3. Elemzés

A ThingWorx Analytics egy erőteljes, a ThingWorx platformba integrált, IoT fókuszú „big data” elemző eszköz.

Minden IoT megoldás szíve az elemzés!

Minden egyes „Dolog” az IoT-ban képes milliónyi adatot generálni naponta. 2020-ra az eszközök száma eléri majd a 30 milliárdot – ez rengeteg adatot jelent. A gyártók és az összekapcsolt gépek felhasználói részéről növekszik az igény a releváns és jó minőségű adatok kiszűrésére az információ „dzsungelből”. A hagyományos elemzői megközelítések nem működnek – mert ezek nem az IoT projektekhez készültek. A növekedés mértéke, sebessége arra ösztönözte a fejlesztőket, hogy megalkossanak egy még erőteljesebb, IoT projektekre optimalizált elemző programot a felhasználók számára.

Megfigyelés

A készülékek monitorozása, mintázatok valós idejű azonosítása és anomáliák észlelése, operacionalizálása.

Előrejelzés

Különböző előrejelző modellek valós idejű készítése alternatív, eltérő végkimenetelekkel.

Adaptáció

Mesterséges intelligencia segítségével a végkifejletet befolyásoló faktorok azonosítása, javaslatok kidolgozása a kívánt változások eléréséhez szükséges lépésekhez.

Optimalizálás

Az előrejelző és szimulációs intelligencia automatikus továbbfejlesztése.

4. Tapasztalás

ThingWorx Studio – kiterjesztett valóság

A ThingWorx magával ragadó élménnyekké alakítja át az alkalmazásokat. A kiterjesztett valósággal a felhasználók egyszerűbben hozhatnak létre, szervizelhetnek és üzemeltethetnek termékeket.

A felhasználói interakció új szintje a ThingWorx Studio segítségével

A megoldás

A ThingWorx teljesen megváltoztatja a játékszabályokat, ez által lehetővé téve a vállalkozásoknak, hogy gyorsan és egyszerűen készítsenek kiterjesztett valóság alapú élményeket, bármilyen programozói és szakértői tudás nélkül.

A ThingWorx Studio megoldást jelenthet a szerelési folyamatok menedzselésében, valamint a karbantartási folyamatok során nyújthat segítséget. Javulnak a felhasználói élmények, a végfelhasználók számára egyszerűbbé válik a termék használata. Képesek vagyunk digitális termékbemutatókat tartani, valamint a berendezések valós idejű adatainak megjelenítésére. A ThingWorx Studio segítségével készíthetjük el az „Élményt”. A ThingWorx Experience Service segítségével kezelhetjük és publikálhatjuk, a ThingWorx View segítségével pedig megtekinthetjük a létrehozott élményt.

5. Megosztás

ThingWorx MarketPlaces

A kisebb vállalkozások is azonnal meg tudják osztani innovatív ötleteiket, IoT projektjeiket a ThingWorx MarketPlace felületén. Ezen a felületen kiaknázhatják az egész világpiac nyújtotta előnyöket

Scroll to Top