Jelentős fejlesztések IoT, építőipari és elektronikai megoldások területén. Április végétől elérhetők az Altair legújabb szimulációs megoldásai, amelyek a különböző eszközök összekapcsolhatóságára, az építőipari megoldásokra (AEC), valamint elektronikai tervezési képességekre összpontosítanak.

Az új verzió az Altair hagyományos megoldásainak számtalan frissítését is tartalmazza. A legfrissebb csomag olyan új funkciókat és képességeket tartalmaz, amelyek bővítik, erősítik és tovább specializálják az Altair átfogó szimulációs eszköztárát.

“A Simulation 2022 folytatja az Altair azon hagyományát, hogy vezető szerepet töltsön be a számítástechnika és a mesterséges intelligencia területén” – mondta Sam Mahalingam, az Altair technológiai igazgatója. “Egyre több olyan funkció, eszköz, felület és munkafolyamat áll rendelkezésre, amelyekkel a felhasználók gyorsabban és hatékonyabban dolgozhatnak, így egy jobb és fenntarthatóbb jövőt teszünk lehetővé. A jó szimuláció intelligensebb termékeket eredményez, büszkék vagyunk arra, hogy ezáltal a holnap integrált jövőjének élvonalában lehetünk.”

Az Altair szimulációs szoftverének legújabb kiadása lehetővé teszi az innovatív vezeték nélküli kapcsolati technológia alkalmazását, beleértve az 5G antennák pontos burkológörbe-szimulációját.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top