A fenntarthatóbb, könnyebb jövőt teremtő nyertesek között van többek között a Polestar, a Toyota, és a Marelli is.

Az Altair, a számítástechnika és a mesterséges intelligencia (AI) globális vezető vállalata kihirdette a 2023-as Altair Enlighten Award győzteseit. A Center for Automotive Research (CAR) közreműködésével átadott Altair Enlighten Award azon legnagyobb fenntarthatósági és könnyűszerkezetes fejlesztéseket díjazza, amelyek sikeresen csökkentik a karbonlábnyomot, mérséklik a víz- és energiafogyasztást, valamint hatékonyan alkalmazzák az anyagok újrafelhasználását és az újrahasznosítási eljárásokat.

“Az Altair Enlighten Award egy különleges díj, amely bemutatja, hogy az autóipar vezető elméi – a legnagyobb nevektől a legújabb startupokig – miként alkalmazzák a fejlett technológiákat és a felelősségteljes mesterséges intelligenciát egy jobb, zöldebb iparág megteremtése érdekében” – mondta James R. Scapa, az Altair alapítója és vezérigazgatója. “A modern autóiparban a könnyítés, az optimalizálás és a fenntarthatóság fontosabb, mint valaha. Az Altair büszke arra, hogy díjazza a fenntartható ipar jövőjét mozgató innovációkat.”

“Mint mindig, most is megtiszteltetés számunkra, hogy az Altair-rel közösen adhatjuk át az Enlighten-díjat, és kíváncsian várjuk, hogy az idei pályázatok milyen innovációkat hoznak, miközben egy fenntarthatóbb autóipari ökoszisztéma kialakításán dolgozunk” – mondta Alan Amici, a Center for Automotive Research elnöke és vezérigazgatója.

Ismerje meg részletesebben a győztes szervezeteket, a második helyezetteket és a kitüntető díjban részesülteket az alábbi cikkből.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top