Infor OS

Technológiai platform

Az Infor OS technológiai platform a vállalati ökoszisztéma alappillére, amely biztosítja az alkalmazások közötti integrációt és egységes felhasználói élményt egyszerűen, biztonságos és megbízható módon. A technológiai platform legfontosabb alkotóelemei az Infor ION integrációs keretrendszer, az Infor Ming.le csapatmunkatámogatás és az Infor Document Management dokumentumkezelő alkalmazások.

Az Infor OS egy közös felület:

  • amelybe az összes termék be van csatornázva;
  • ahonnan a felület elhagyása nélkül válthatunk az alkalmazások között;
  • ahol az alkalmazásokból küldött adatok üzleti folyamatokká szerveződnek;
  • ahonnan a dokumentumok és a különböző üzleti tartalmak könnyen megoszthatók.
Az Infor Ming.le az Infor együttműködési (Collaboration) megoldása

Ezen a felületen:

  • követhetik nyomon a felhasználók a megosztott tartalmakat;
  • értesülhetnek a feladatokban és riasztásokban bekövetkezett változásokról;
  • oszthatnak meg üzleti információkat egymással vagy csoportokkal;
  • indíthatnak chat beszélgetéseket (jelenleg csak a cloud-ban);
  • indíthatnak manuálisan workflow-t.
Infor Document Management (IDM)

Az IDM, az Infor dokumentum menedzsment alkalmazása. A felhasználók feltölthetnek és attribútumokkal láthatnak el dokumentumokat. Ezeket a dokumentumokat verziózhatják, megoszthatják vagy akár el is küldhetik e-mailben.

Az IDM összedolgozik az Infor alkalmazásokkal. Ezáltal lehetőségünk van például egy az Infor LN-ben lévő szállítólevélhez tartozó számlát közvetlenül feltölteni és összerendelni az adott szállítmánnyal. Megjegyzendő, hogy ezt éppen az Infor LN IDM nélkül is képes megvalósítani.

Infor ION

Az Infor ION (Intelligent Open Network) technológiájával lehetséges az üzleti alkalmazások összekötése. Ha a klasszikus pont-pont kapcsolatok kiépítése helyett az alkalmazásokat az ION-nal kötjük össze, akkor létrehozhatunk egy központi információ disztribúciós központot. Minden ide bejövő adat egyetlen felületen menedzselhető, minden bejövő adat többszörösen felhasználható (különböző irányokba továbbítható), szűrhető és bővíthető más rendszerekből vagy adatbázisokból származó információkkal. A teljes adatfolyam monitorozható és hiba esetén elemezhető

ION Process

Az ION Process segítségével riasztásokat, értesítéseket és feladatokat hozhatunk létre, küldhetünk szét a belső felhasználók részére vagy workflow-kat indíthatunk.

ION Connect

Az ION Connect segítségével Infor vagy más által (SAP, Oracle, SalesForce) fejlesztett alkalmazásokat, SQL adatbázisokat vagy akár megfelelő mapping mellett, textfájlokat köthetünk össze egymással.

ION API

Az ION API egy API gateway, melynek segítségével API-kat csatornázhatunk az ION-ba. Az ION API gateway használatának előnye abban rejlik, hogy amint az információk beérkeznek az ION-ba, felhasználhatjuk őket a korábban felsorolt módokon.

Az Infor OS nem csak egy integrációs platform

Az Infor OS összeköti a vállalatot és kibővíti a meglévő rendszerek képességeit. Segítségével a széttagolt tevékenységek valós folyamatokká szervezhetők, így biztosítva az információk folyamatos áramlását a szervezeten belül, sőt akár a szervezet határain túl is.

Scroll to Top