Merev és rugalmas poliuretánhabok, más néven celluláris vagy expandált polimerek vesznek körül minket. Lényeges tulajdonságaik, mint a könnyű súly, az egységnyi tömegre vetített alkalmazkodó szilárdság és a szigetelési jellemzők, valamint a velük járó nagyfokú fenntarthatóság következtében vonzónak számítanak az ipari és háztartási alkalmazások egyre szélesebb körében.

Az Altair Inspire PolyFoam modern integrált megközelítést kínál a rugalmas öntött habkomponensek és merevhab panelek gyártáshoz való tervezésének (DfM) racionalizálásához. Azáltal, hogy a szimuláció a tervezők és a termékmérnökök kezébe kerül már a fejlesztési ciklus korai szakaszában, lehetőségük lesz rá, hogy egyszerűen feltérképezzék és megvizsgálják a jobb termékeket eredményező lehetőségeket, valamint csökkentsék a selejt és a szerszámok átdolgozási költségeit.

A tervek virtuális tesztelése, validálása, korrekciója és optimalizálása könnyen elvégezhető egy ötlépcsős beállítási munkafolyamaton keresztül, ami lehetővé teszi az öntött habalkatrészek gyárthatóságának értékelését, így a zsugorodás és a porozitás okozta gyakori gyártási hibák jóval a szerszám elkészítése előtt mérsékelhetők.

Az Altair átfogó megoldásokat kínál az innovatív, gyártható termékek gyorsabb kifejlesztéséhez, azaz az alkatrész kezdeti tervezésétől és a teljes öntési folyamat megértésétől kezdve az összetett alkatrészek hatékony elemzéséig és optimalizálásáig.

Igényeljen cégünktől az Altair szoftverhez tartozó próbaverziót vagy keressen minket további információért.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top