Codebeamer: Egyszerűsítse a komplex termék- és szoftverfejlesztést

A PTC Codebeamer egy ALM platform a fejlett termék- és szoftverfejlesztéshez. A nyílt platform az ALM-funkciókat termékcsalád-konfigurációs képességekkel bővíti, és egyedülálló konfigurálhatóságot biztosít az összetett folyamatokhoz.

Mi az a Codebeamer?

A Codebeamer termékcsalád-konfigurációs képességekkel bővíti az ALM-funkciókat, és egyedülálló konfigurálhatóságot biztosít az összetett folyamatokhoz. Digitális munkafolyamatokat kínál a kollaboratív fejlesztés hatékonysága és a jogszabályi megfelelés támogatása érdekében, valamint integrálható más PTC termékekkel, ezáltal összekapcsolható a mérnöki digitális vezérfonallal.

Milyen előnyökkel jár a Codebeamer?

A Codebeamer egy teljes körű szoftveréletciklus-kezelési megoldás, amely mindenre kiterjedő követelmény-, kockázat- és tesztkezelési képességekkel rendelkezik.

Az intelligens digitális munkafolyamatok használatával holisztikusan összekapcsolhatók az emberek, a szerepek és a folyamatok a teljes szoftverfejlesztési életciklus mentén.

Modern, integrált, összekapcsolt megoldás

A Codebeamer intuitív, modern felhasználói felülete nagyszerű felhasználói élményt nyújt. Zökkenőmentes integrációt kínál a modern szoftverfejlesztési eszköztárakkal. A fejlesztőcsapatok gyakran választják a Codebeamert a régi eszközök kiváltására.

Zökkenőmentes integráció

Kapcsolja össze széttöredezett szoftverfejlesztési eszközeit egy központi fejlesztési platform segítségével az azonnali birtokba vételre kész és szabványalapú integrációk révén. Csökkentse az integrációk létrehozásával járó manuális feladatvégzést és rejtett költségeket.

Teljes körű agilis képességek

Tervezze, kövesse és kezelje az agilis fejlesztést. Használja a tervező, kanban, cardboard, cashboard, backlog és release rendszert, hogy szervezett maradjon. A Codebeamer irányítja és felügyeli a CI/CD pipeline folyamatokat (pl. Jenkins, Azure Pipeline).

Teljes folyamaton átívelő nyomon követhetőség

A Codebeamer a teljes folyamaton átívelő nyomon követhetőséget biztosít a szoftverfejlesztés teljes életciklusa során, a követelményektől kezdve a tesztelésen át egészen a kiadásig. A Codebeamer központosított adattár garantálja a teljes nyomon követhetőséget az összes munkaelemben. A megoldás az OSLC technológiát használva integrálható a PTC mérnöki digitális vezérfonalával is.

Gyorsaság és kiszámíthatóság

Erős stratégiai újrafelhasználást, valamint moduláris tervezést és termékcsalád-fejlesztést kínál azáltal, hogy a követelményeket, a tervezést, a teszteket és a szoftvereket rendszerszinten közelíti meg, az összes fejlesztési vonalat beleértve.

Out-of-the-Box sablonok

Az előre definiált sablonok segítségével azonnal elkezdheti a szoftver használatát. A sablonok pillanatok alatt az Ön igényeihez igazíthatók, így az azonnali értékteremtésre összpontosíthat.

Ismerje meg a Codebeamer legfontosabb jellemzőit

Követelmények kezelése

A követhetőséget, átláthatóságot és hatékony együttműködést igénylő mérnökök számára különösen hasznos a követelmények kezelése során. A Codebeamer-rel azonosíthatja, kezelheti és nyomon követheti a követelményeket és felhasználói történeteket a szoftverfejlesztés teljes életciklusa során.

Szoftver kockázatkezelés

Integrálja a szoftverkockázat-kezelést a szoftverfejlesztési életciklusba a biztonságos és megbízható termékek érdekében. Elemezze és dokumentálja a kockázati tevékenységeket a hatékonyság és a jogszabályi megfelelés érdekében.

Tesztmenedzsment

Hasznos eszköz a minőségügyi csapatok számára, akik célja, hogy a teszteléssel bizalmat keltsenek a szoftvermegoldásaik iránt. Csökkentse a minőségügyi költségeket, és a Codebeamer segítségével valósítsa meg a termékminőség iránti elkötelezettségét.

Termékváltozékonyság kezelése

Azon fejlesztői csapatok számára ajánlott, amelyek hatékonyságot szeretnének elérni a termékcsaládok tervezésében. Csökkentse az utómunkálatokat, rövidítse a kiadási ciklusokat és csökkentse a termékellenőrzés költségeit. A Codebeamer segítségével hozza létre a megfelelő termékváltozatot az annak megfelelő piacra.

DevOps

DevOps-csapatok számára ajánlott, akik szeretnék erősíteni az összehangoltságot és racionalizálni a teljesítést. Bízzon a Codebeamer beépített integrációiban és adatmegosztásában, hogy csökkentse a harmadik féltől származó integrációk és IT-szolgáltatások rejtett költségeit.

Szoftverfejlesztés

Hasznos megoldás a szoftvercsapatok és vezetők számára, akik minőséget szeretnének beépíteni technológiai termékeikbe. A Codebeamer holisztikusan integrálja a fejlesztést, hogy megszüntesse a szeparációt az egyes részlegek között a fejlesztési folyamat különböző szakaszaiban, és nyomon követhetőséget biztosítson a követelményektől a kódon, a tesztfázison és a kiadáson keresztül.

Analitika

Lehetővé teszi a vizualizációt, az előrejelezhetőséget és a fontos feladatok proaktív kezelését, valamint a gyorsabb és pontosabb, adatalapú döntéseket. Érje el a szoftverfejlesztés kiszámíthatóságát a Codebeamerrel. Lehetővé teszi, hogy hozzáférjen a Codebeamer központi adattárában kezelt hatalmas mennyiségű ALM-adathoz, valamint azok szűrését és értelmezését.  Kapcsolja össze a követelményeket, a fejlesztési, a tesztelési és a DevOps-adatokat a kulcsfontosságú életciklus-betekintések feltárásához, és emelje be az adatokat a vizuális jelentésekbe. Hozzon létre egyéni felületeket az alkalmazásfejlesztési adatok vizualizálásához és értelmezéséhez.

A Codebeamer újdonságai

Tudjon meg többet a Codebeamer nagyszerű új funkcióiról, beleértve a sablonok, a MATLAB Simulink integráció és a ReqIF jelentős fejlesztéseit, valamint a jobb skálázhatóságot és teljesítményt.

Scroll to Top