A szimuláció és a mesterséges intelligencia területén vezető szerepet betöltő Altair bejelentette a SimSolid Cloud innovatív, felhőalapú szerkezeti analízis szoftverének megjelenését, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhol és bármikor, bármilyen webböngészőből hozzáférjenek az újgenerációs szimulációs technológiához.

A SimSolid szoftverrel elfelejtheti a geometria egyszerűsítését és a hálózást, a hagyományos végeselemes analízis két legidőigényesebb és szakértelmet igénylő feladatát, így percek alatt juthat eredményekhez akár összetett, bonyolult összeállításokról.

“Úgy hisszük, a SimSolid Cloud képes rá, hogy drámaian felgyorsítsa és egyszerűsítse a szerkezeti szimuláció felhasználóinak mindennapi munkáját a legkülönfélébb piacokon” – mondta James R. Scapa, az Altair alapító vezérigazgatója. “Le fog maradni, aki csupán hagyományos végeselemes eszközöket használ és nem sajátítja el hamarosan ezt a technológiát.”

A SimSolid Cloud esetében nincs szükség szoftvertelepítésre vagy kiterjedt számítási erőforrásokra, a felhasználók gyors és pontos eredményeket kapnak a zökkenőmentes együttműködéshez. Amellett, hogy kiküszöböli a geometria előkészítésének és a hálózásnak a legidőigényesebb feladatait, a SimSolid Cloud olyan szerkezeti lineáris és nemlineáris statikai, modális, vibrációs és hőfeszültség elemzéseket is kínál, amelyeket a felhasználók az általuk preferált webböngészőben végezhetnek el.

A SimSolid Cloud előnyös a legkülönfélébb iparágak projektjein dolgozó tervezőmérnököknek, illetve a komplex geometriákat és peremfeltételeket kezelni kívánó mérnöki elemzők és tanácsadók számára. Különösen alkalmas pl. nehézgépek, szerszámgépek, fogyasztási cikkek, vagy az építőipar területén.

A SimSolid Cloud az Altair felhőalapú innovációs kapuján, az Altair One oldalon keresztül érhető el. Az Altair One oldal szimulációs és adatelemzési technológiákhoz kínál kollaboratív hozzáférést skálázható, nagy teljesítményű számítási és felhőalapú erőforrások mellett – mindezt egy helyen.

A SimSolid Cloud alkalmazás egy rugalmas előfizetési lehetőséggel érhető el, így különösen ideális független szakemberek, valamint kis- és középvállalkozások számára, akik optimalizálni szeretnék tervezési és mérnöki folyamataikat anélkül, hogy jelentős beruházásokat kellene eszközölniük a hardver vagy a szoftver beszerzésére, karbantartására.

Ha többet szeretne megtudni az Altair SimSolidról, látogasson el az altair.com/simsolid weboldalra, vagy kattintson ide az ingyenes próbaverzióra való regisztrációhoz.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top