Az “All-in” jelentése nem más, mint, hogy az Altair több mint három évtizedet töltött el a világot átalakító, úttörő megoldások kidolgozásával. Szabadalmaztatott licencrendszerük kifejlesztésekor az volt a cél, hogy bárki számára elérhetővé tegyék az innovációban rejlő erőt, ami összecseng a szoftverek hozzáférhetőségének demokratizálása iránti elkötelezettségükkel. Ez már akkor is forradalmi volt, és ma is annak számít.  Az Altair Unit-ok mindig is mindenre kiterjedő funkciókészlettel rendelkeztek és ez mindig így is marad. Ezt senki más nem mondhatja el magáról.

Mit értenek az alatt, hogy az Altair Unit-ok mindenre kiterjedők és mindig elérhetők? A válasz, hogy a felhasználók teljes hozzáférést kapnak az Altair szoftvereszközeihez, amikor csak szükségük van rájuk, meghatározhatják, mikor, hol és hogyan szeretnék használni a különböző megoldásokat anélkül, hogy aggódniuk kellene, hogy jogosultak-e a hozzáférésre.

A Unit-ok biztosítják a felhasználók számára a rugalmasságot ahhoz, hogy a szoftvereket bárhol futtathassák, a szabadságot, hogy kiválaszthassák, milyen szoftvereszközökre van szükségük, továbbá egyedülálló értéket, amely maximalizálja a használhatóságot és minimalizálja a költségeket.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top