Rólunk

A szakértő IT-megoldásszállító

Teljes körű és hatékony megoldásokat adunk az Ön céljai elérésére!

Cégünk, a Kontron Hungary Kft. információ-technológiai tanácsadást, IT megoldások és szolgáltatások szállítását és integrációját, valamint testre szabott, egyedi fejlesztéseket kínál Önnek. Portfoliónk a vállalatirányítási és szoftver szolgáltatási megoldásoktól, az ipari termék-életciklus menedzsment rendszereken és az IT infrastruktúrán (hálózatépítés, szerver- és tároló rendszerek, virtualizáció) keresztül az IT biztonsági megoldásokig terjed.

Privát infrastruktúrán és publikus felhő platformon egyaránt képesek vagyunk megoldásokat nyújtani, így támogatva egy HIBRID IT létrehozását. Saját fejlesztői kapacitásunk, partnereink és célzottan kifejlesztett keretrendszerünk segítségével képesek vagyunk bármely vállalati folyamat gyors, hatékony és biztonságos átültetésére MOBIL környezetbe.

Technológiai fókuszok

Hibrid
IT felhő

Optimális szolgáltatási architektúra: a hibrid felhő integrálja a privát felhő stabilitását a publikus felhő rugalmasságá-val.

Vállalati
mobilitás

Használjuk ki a mobil technológiák előnyeit! Lehetővé tesszük, hogy bárhonnan, bármikor, és mégis biztonságosan elérhessék munkatársai a megszokott vállalati eszközöket.

Üzleti
megoldások

Vállalatirányítási rendszerek, optimalizált üzleti folyamatok és üzleti intelligencia megoldások.

IT
biztonság

Megvédjük értékes adatait és IT rendszereit, a vezető gyártók és a legmodernebb technológiák segítségével.

IPARI DIGITALIZÁCIÓ,
CAD / CAM / PLM

Tervezze meg és szimulálja a legkomplexebb terméket, optimalizálja gyártási folyamatait.

7 x 24
/ 365

Mindig elérhetőek vagyunk, bármikor rendelkezésre állunk, hogy elhárítsuk problémáját, felügyeljük és üzemeltessük rendszerét, vagy konzultáljunk.

Küldetésünk

Mi a Kontron , az IT Partner, a csapat, az egyének vagyunk, akik a jelen és a jövő mindannyiunk előtt álló változásaira és elvárásaira a legjobb megoldásokkal vagyunk felvértezve. Folyamatos fejlődéssel, fenntartható és környezettudatos módon, modern és megbízható válaszokkal támogatjuk Partnereinket üzleti céljaik elérésében. Hiszünk a minőség örök értékében, töretlen szolgáltatásfejlesztési igényünket Ügyfeleink elégedettsége és az IT szakma változatossága inspirálja. Mi a Kontronban mindig a legjobbak akarunk lenni!

Partnereink

Kiterjedt partnerhálózattal rendelkezünk, mind technológiai mind szolgáltatási partnerek tekintetében.

Keressen minket bizalommal!

Scroll to Top