A Windchill fejlesztései bemutatnak egy, az eddigieknél erőteljesebb termékéletciklus kezelési platformot. Nagy mértékben javítja az összetett rendszerek tervezését, specifikációját és validálását. 

A PTC IntegrityTM szoftverét évekig a különböző mérnöki diszciplinák közötti határok ledöntésére használták, ami egy fejlett és innovatív termékfejlesztéshez vezetett.

A mai világban az okosabb, kapcsolódóbb termékek iránti igény egyre erősebb, ami arra ösztönzi az üzleti elemzőket, az építészeket, a mérnököket, a fejlesztőket, a minőség ellenőröket, a tesztelést végző szakembereket, a partnereket, a beszállítókat és a többi érdekelt felet, hogy az együttműködés és az end-to-end folyamatok ellenőrzésének eszközeként az Integrity szoftvert használják.
A PTC tehát rendkívül izgatott, hogy bemutathatja a Windchill termékéletciklus kezelési (PLM) platformjának megerősített változatát, az Integrity terméket, melyhez a következő funkciók tartoznak: beépített összekapcsolás és nyomonkövetés a termékadatok kezelése, a rendszertervezés, az igények kezelése, a forráskódok kezelése és a tesztelés között.

„Nemrégiben volt alkalmam találkozni Roque Martinnal, a PTC Rendszer és szoftver kezelési részlegének rangidős alelnökével, akivel az Integrity és a Windchill integrációjáról beszélgettünk, valamint megvitattuk miként segíti a Windchill ezen új ajánlata a vállalatokat a mérnöki digitális átalakulás irányításában.” – mondta Stacy Thompson

Mit jelent az Integrity termékek számára az, hogy a Windchill neve alatt futnak?

A PTC azért integrálta egymásba a Windchill és az Integrity termékét, mert a piacon egy zökkenőmentes és egységes élményt kínáló megoldásra volt igény a mérnöki folyamatok életciklusának kezelésében. A piac ennek a két terméknek az integrációját egy egységes end-to-end mérnöki megoldásnak tekinti. A két termék egy márkanév alatt történő egységesítése, lehetőséget adott a PTC-nek arra, hogy egy még erőteljesebb PLM megoldással álljon elő. A Windchill azon vásárlók és felhasználók elsődleges választásának számít, akik egy stabil alapokon álló, naprakész digitális utat keresnek a termékeik és a szolgáltatásaik kezeléséhez.

Hogyan változik a Windchill termékajánlat az Integrity hozzáadásával?

A PTC vásárlói a termék adatkezelésük során a Windchill-t használják – de a visszajelzéseik alapján elmondhatjuk, hogy egy egységes PLM megoldást keresnek. Más szóval, a vásárlóink a PLM-re olyan átfogó megoldásként tekintenek, ami több különböző (a CAD és a BOM adatokon túlmutató) terméket és megoldást ölel fel.

A vásárlók által manapság gyártott okos, kapcsolódó termékek sokkal összetettebbek, mint a korábbi években, ez pedig egy olyan széleskörű PLM megoldást tesz szükségessé, ami a teljes mérnöki munkafolyamat során lehetővé teszi a tervezők számára a függőségek azonosítását, a tervezési folyamat áttekintését, valamint a fejlesztések és a kivételek megértését.

A PTC egyedülálló szerepet tölt be ennek a kibővített PLM megoldásnak a forgalmazásában, mert ő az egyetlen olyan PLM szolgáltató, aki minden, az életciklus kezelő szoftverek együttműködéshez szükséges termékkel rendelkezik.

Miként segíti a továbbfejlesztett Windchill ajánlat a mérnöki digitális átalakulás folyamatát?

Amikor a vállalatok elkezdik kiaknázni az adatokban rejlő erőt, megtudják milyen lehetőségek állnak rendelkezésükre. A fizikai termékeik azok digitális másolatával történő összekötése a mérnöki világot megváltoztató lehetőségek új világát nyitja meg.

Ez a „digitális átalakulás” – fizikai és digitális világ konvergenciája – értéket teremt a mérnökök számára azáltal, hogy a vállalat termékeit, folyamatait és dolgozóit összekapcsolja egymással.

A PTC kibővített ajánlata három szinten ösztönzi a mérnöki világ digitális átalakulását: a termékek, a dolgozók és a folyamatok terén. Ez az új, integrált megközelítés több PLM előny felismerésében segít:

  • a digitális iker részletes tervezetének kibővítése az igények dokumentációjával, a termékek funkcionális és logikai architektúrájával (MBSE), valamint a validációval
  • a digitális fonal felhasználása annak érdekében, hogy a vállaltoknak lehetősége legyen az adatok begyűjtésére és újra felhasználására a jobb mérnöki döntések meghozatalához.
  • a termékek innovációjának előmozdítása a jobb értékek és mérnöki megoldások érdekében. Mindezt kiváló piacra jutási idővel és költséghatékonyan.

A végeredmény egy integrált mérnöki termékéletciklus kezelés, amely adatokat gyűjt az okos, kapcsolódó termékekből, valamint átalakítja a vállalatok tervezési, gyártási, működési és szolgáltatási folyamatait.

Záró gondolatok

A megerősített Windchill platform várhatóan a nyáron lesz elérhető, míg az Integrity Lifecycle Manager (Windchill RV&S) és az Integrity Modeler (Windchill Modler) termékek az év későbbi részében.

Írta: Stacy Thompson. Az eredeti cikket elolvashatja itt.

Kérje kedvezményes árajánlatunkat vagy keresse cégünket további információkért.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top