A Volvo Group a PTC-vel való több éves együttműködésre építve bővíti az általa használt PTC technológiák körét és ezen technológiáinak felhasználásával létrehozza az összekapcsolt adatok digitális vezérfonalát annak érdekében, hogy a szervezet minden szintjén növelje a termelékenységet.

A PTC és a Volvo Group bejelentette, hogy tovább növelik az együttműködésüket a digitális mérnöki munkát illetően. A Volvo Group úgy döntött, hogy egységesíti CAD platformjait, amelynek köszönhetően a PTC termékei (Creo, Windchill) lesznek a Volvo Group elsődleges CAD és PLM megoldásai a jármű tervezés során.

Ez a világszínvonalú megoldás, amely a PTC Windchill termékéletciklus-kezelő (PLM) és a Creo CAD szoftverében rejlő minden lehetőséget felhasznál, a Volvo Group PLM és CAD funkcióinak együttműködését hivatott elősegíteni, és jelentősen növeli a digitális termékadatok újrahasznosítását a Volvo Groupon belül.

A teherautókat, buszokat, építőipari berendezéseket, valamint tengeri és ipari alkalmazásokhoz szükséges energetikai megoldásokat kínáló Volvo Group elhatározta, hogy átalakítja az IT-architektúráját a PLM- és CAD-platformok konszolidálásával, annak érdekében hogy javítsák a termékadatok felhasználását az értékláncon belül.

“Az, hogy egyetlen PLM és CAD platformot használunk kulcsfontosságú szerepet fog betölteni a digitális mérnöki átalakulásunkban. Ennek alapján nagyszerű lehetőségeket látunk a PTC IOT és AR megoldásainak a digitális vezérfonal stratégiánkba való bekapcsolásában.” – mondta a Volvo Group technológiai igazgatója.

A Volvo Group a termékinnovációs folyamat átalakítása mellett a közlekedési iparág jövőjét is igyekszik biztonságosabb, letisztultabb és hatékonyabb technológiai és rendszermegoldásokkal formálni.

“A CAD platformhoz kapcsolódóan a PTC-vel közösen fogunk dolgozni egy olyan világszínvonalú képesség létrehozásán, amely várhatóan évekig versenyelőnyt jelent majd a Volvo számára abban, hogy fenntartható közlekedés és infrastruktúra jövőjének megteremthesse.”

a Volvo Group technológiai igazgatója

“Azzal, hogy együtt dolgoztunk egy közös jövőképen, fontos fejlesztéseket hajtottunk végre a PTC termékcsomagjában, valamint annak érdekében, hogy a Volvo Group nagyszerű termékeket tudjon piacra dobni. Örömünkre szolgál, hogy a Volvo Group termékfejlesztő csapatai számára a legmegfelelőbb partnerek vagyunk. A digitális mérnöki megközelítés, amelyet együtt érünk el, példaként szolgál majd a vállalatok számára szerte a világon.”

a PTC elnök-vezérigazgatója

A Volvo Group-ról

A svédországi központú Volvo Group a fellendülést a szállítási és infrastrukturális megoldások révén éri el, azáltal, hogy teherautókat, buszokat, építőipari berendezéseket, tengeri és ipari alkalmazásokhoz szükséges erőművi megoldásokat, finanszírozást és szolgáltatásokat kínál, amelyek növelik ügyfeleink üzemidejét és termelékenységét. Az 1927-ben alapított Volvo Group elkötelezett a fenntartható közlekedési és infrastrukturális megoldások jövőjének alakítása mellett.

A PTC-ről

A PTC lehetővé teszi a globális gyártók számára, hogy jelentős hatást érjenek el olyan szoftvermegoldásokkal, amelyekkel felgyorsíthatják a termék- és szolgáltatásinnovációt, javíthatják a működési hatékonyságot és növelhetik a munkaerő termelékenységét. Kiterjedt partnerhálózatával együtt a PTC rugalmasságot biztosít ügyfelei számára abban, hogy technológiáját hogyan lehet a digitális átalakulás előmozdítása érdekében telepíteni – helyben, felhőben vagy a tisztán SaaS platformon keresztül. A PTC-nél nem csak elképzelünk egy jobb világot, hanem lehetővé is tesszük azt.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top