A meglévő multifunkcionális, de limitált képességekkel bíró Protector eszköz mellé a Websense a már eddig is létező Web Gateway és Email Gateway speciális változataival próbál több választási lehetőséget biztosítani a rendszer integrációja érdekében.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

A meglévő Protector mellett lehetőségünk van Web Gatewayt és Email Gatewayt olyan módon telepíteni, hogy adatszivárgás elleni védelmet biztosítanak számunkra külön AP-Web és AP-Email licensz nélkül.

A Raytheon | Websense Email Gateway és Web Gateway esetén az adott rendszerhez tartozó vírus, spamszűrő és tartalomszűrő komponensek és motorok hiányoznak ugyan a rendszerből, azonban az Email és Web tartalom kezeléséhez szükséges menüpontok és komponensek továbbra is elérhetők, így meg tudjuk valósítani az email és web tartalomban az adatok kijutását a hálózatból.

Email esetén a Microsoft Azure támogatás is helyet kapott, szóval az Email Gatewayt telepíthetjük az Azure-ba, amin keresztül a megfelelő beállítások után a kifelé menő leveleket megszűrhetjük; vagy telepíthetjük on-premise a belső levelezőrendszerünkből kifelé menő levelek ellenőrzése érdekében.

A Web Gateway esetében ezenkívül helyet kap a SSL bontás lehetősége, így az adatvédelem a titkosított oldalak esetében is megvalósítható.

Az alábbi két fontos újításon kívül rengeteg hibajavítás, a rendszer üzemeltetését megkönnyítő átalakítás és a rendszer biztonságát javító elem került implementálásra a 8.1-es kiadásban. Kérésre bemutatjuk önnek, hogy mi az adatszivárgás elleni védelem, mivel lehet megakadályozni az adatszivárgást. Ezenkívül vállalni tudjuk a rendszer megtervezését – bevezetését –, implementálását a meglévő infrastruktúrába kezdve az alapoktól az adatvagyon felméréstől a rendszer üzemeltetőinek az oktatásáig.

Ha gondolkozik az adatszivárgás elleni védelem bevezetésében, vagy csak szeretne jobban megismerkedni azzal, hogy mit is jelent az adatszivárgás elleni védelem, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top