Symantec

Adatmentés, vírusvédelem, archiválás

A Symantec cég világelső megoldásokat nyújt jelenlegi és leendő ügyfelei részére az informatika számos területén, melyek közül nem hiányozhat az adatmentés, vírusvédelem, és az archiválás sem. A Symantec név alá tartoznak olyan jelentős, már korábban is ismert terméknevek, melyek akvizíciók során kerültek a cég portfóliójába, mint a Norton Ghost vagy a Veritas Netbackup. Ezek a termékek már korábban is bizonyították rátermettségüket az informatika világában.

Nagyvállalati mentési megoldás mely a legnagyobb (Enterprise) ügyfelek részére nyújt hatékony és mindenre kiterjedő adatmentési és visszaállítási megoldást. Szinte bármilyen alkalmazásra/operációs rendszerre létezik valamilyen beépülő modul a termék portfólióján.

Enterprise
Vault

Az Enterprise Vault szoftver alapú intelligens archiválási megoldásokat kínál ügyfelei részére. Megoldásai közt szerepel e-mail, fájl, sharepoint rendszerek elemszintű archiválása, és segíthet megvalósítani a manapság igen népszerű „adatszolgáltatási kötelezettség” irányelveinek való törvényi megfelelést (e-mail journaling).

Storage
Foundation

A Storage Foundation fejlett tároló menedzsmentet biztosít különböző heterogén környezetekben, mellyel jelentősen növelhetjük adataink biztonságát (szoftveres replikáció) és csökkenthetjük az adatok menedzseléséhez szükséges időt.

Endpoint Protection
(Vírusvédelem)

Az Endpoint Protection új néven veszi fel a harcot a vírusokkal és egyéb károkozókkal szemben mely szoftver már korábban is bizonyított a jól ismert Norton Antivirus személyében. Cégünk 2003-óta kiemelt partnere a Symantec-nek (Veritas), és elsők között képzett ki több Symantec/Veritas mérnök kollégát, kiknek segítségével számos jelentős hazai és külföldi referencia megoldást építettünk ki az évek folyamán.

Keressen minket bizalommal!

Scroll to Top