EMC

Adatok tárolása, védelme és biztonsága

A világ élvonalában

A világ élvonalában elhelyezkedő gyártók közé tartozó EMC kezdetben az adattárolóiról volt legfőképpen ismert, de folyamatosan hódítottak meg egyre nagyobb piacokat a hozzá kapcsolódó menedzsment megoldásaikkal is.

Az adatok tárolása mellett rendkívül fontos az adatok további menedzselése. Ide tartozik a mentés, az archiválás és az adatok védelme is. Az EMC megoldást kínál az ügyfeleknek ahhoz, hogy megfelelően kezelhessék információikat, beleértve az elektronikus levelezést, az üzleti információkat és adatbázisokat is. Az EMC termékpalettája rendkívül színes, nem találunk olyan iparágat, területet, amely lefedetlen lenne valamilyen eszközzel vagy megoldással. Cégünk 1999 óta ápol szoros partneri kapcsolatot az EMC-vel, elsősorban az adatok tárolása és mentése területén szerezve kiemelkedő eredményeket és tapasztalatokat.

Vezető technológiai megoldásokkal

A vezető technológiai megoldásokkal felvértezett adattároló termékek nagy hatékonysággal szolgálják ki az ügyfelek igényeit, legyen az kapacitásra és/vagy teljesítményre kihegyezve (VNXe, VNX, VMAX családok). Ezek a lehetőségek nagyfokú rugalmasságot adnak ahhoz, hogy a legkisebb üzleti igényeket is ugyanúgy ki tudjuk szolgálni, mint a legnagyobbakat. A skálázhatóság mellett rendkívül széleskörűen integrálhatók össze más gyártók termékeivel, mint például a mentőszoftverek, a virtualizációs platformok vagy akár a felhőszolgáltatások is.

Magas szintű igények kiszolgálása

A magas szintű igények kiszolgálása esetén az adatok elérésének biztosítása önmagában nem elég, gondoskodni kell azok hozzáféréséhez akkor is, ha azok valamilyen ok folytán megsemmisülnek vagy teljes katasztrófa következik be. Egy diszk alapú mentéshez optimalizált eszköz funkció ezen igények teljesítéséhez járulnak hozzá.

Például:

  • Tárterület hatékonyság: thin provisioning, deduplikáció, tömörítés
  • Adat replikáció
  • Protokollok széles körű támogatottsága
  • Virtual Tape Library alkalmazhatósága
  • Encryption
  • Retention Lock

Keressen minket bizalommal!

Scroll to Top