A BMW globális járműgyártásában a Windchill szolgál digitalizációs technológiaként

A PTC (NASDAQ: PTC) bejelentette, hogy a BMW csoport a PTC Windchill®szoftverét választotta PLM megoldásként a gyártás támogatására és a beszerzési darabjegyzék (bill-of-material – BOM) kezelésre. A Windchill-re támaszkodva fogják a járműveket konfigurálni és gyártásra bocsájtani. A díjnyertes PLM rendszer támogatja a hatékonyság növelését és a lean globális gyártástervezés további karcsúsítását. A megállapodás része még a ThingWorx®NavigateTMszerepkör alapú megoldás is, aminek segítségével gyors és egyszerű hozzáférés biztosítható a termékadatokhoz az érintett szervezetek számára. Mindkét megoldást bérleti konstrukcióban veszi igénybe a BMW.

A BMW Csoport a nagy és komplex jármű szerkezetek konfigurálásában a robosztus Windchill képességekre támaszkodva kívánja elérni globális tömeggyártási céljait, úgy, hogy közben növeli a flexibilitást és a minőséget. A ThingWorx Navigate támogatja a fejlesztéssel párhuzamos gyártástervezést, lecsökkentve ezzel a BMW Csoport számára a fejlesztési és a piacra kerülési időket.

A Windchill egy erőteljes és teljeskörű PLM megoldás, ami integráltan kínálja a PLM funkciókat és a ThingWorx Industrial Innovation Platform eszközeit és a ThingWorx Navigate szerepkör alapú adathozzáférést. A ThingWorx Navigate lehetővé teszi a cégek számára, hogy drámaian növeljék a produktivitást és javítsák az együttműködést az adathozzáférés radikális egyszerűsítésével.

“Örülünk, hogy a BMW Csoport a Windchill és a ThingWorx Navigate szoftver megoldásainkat választotta a cég digitalizációs átalakításának támogatására,” mondta Jim Heppelmann, a PTC elnök-vezérigazgatója. „Büszkén segédkezünk a BMW Csoportnak a világklasszis járműveik tervezésében és gyártási hatékonyságuk növelésében.”

A PTC-ről (NASDAQ: PTC)

A PTC rendelkezik a legerőteljesebb Internet of Things technológiával a világon. A PTC 1986-ban forradalmasította a 3D-s tervezést, 1998-ban elsőként jelent meg a piacon WEB alapú PLM rendszerrel. Most pedig a vezető IoT és AR platformjával és a gyakorlatban bizonyított megoldásaival egyedülálló módon kapcsolja össze a fizikai és a digitális világot, annak érdekében, hogy újradefiniálja ahogy termékeket terveznek, gyártanak, működtetnek és szervizelnek a cégek. A PTC segítségével a globális gyártók, a partnerek és gyártók kiterjedt hálózata kiaknázhatja az IoT biztosította előnyöket ma, és alakíthatja a jövő innovációit.

PTC, Windchill, ThingWorx, Navigate, és a PTC logó a PTC Inc., vagy annak leányvállalatainak a védjegyei, regisztrált védjegyei.

További információk a Windchill és a ThingWorx magyarországi forgalmazójától: www.snt.hu/cad

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet a Kontron szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top