Programozás minden típusú WEDM szerszámgéphez.

Az ESPRIT SolidWire™ leegyszerűsíti az alkatrészprogramozás folyamatát, egyértelműen növeli az alkatrész pontosságát, és nagymértékben csökkenti az elkészült G-kódos program hosszát és bonyolultságát.

Teljes szerzsámgép felügyelet

Az ESPRIT egy univerzális kontúrciklust biztosít a szerszámfelek, süllyesztékek, magok, és csészék, kimunkálására és profilozására. Ez a sokoldalú megmunkálási ciklus biztosít tetszőleges számú egyenes és fokos nagyolási és simítási lehetőséget, miközben optimalizálja a pályát. Minden típusú huzalmegmunkálási stratégia megtalálható úgymint a bélyeg-, csésze-, illetve többfészkes-, és felügyeletnélküli megmunkálás. A megmunkálások közöt az ESPRIT automatikusan kezeli a huzalbefűzési, és elvágási folyamatokat, és a gépi funkciókat, úgymint öblítés, illetve tank feltöltés és leeresztés.

Haladó szintű fokos vágás

Az ESPRIT kontúr ciklusának haladó fokos vágási megoldása egy igen egyszerű programozási lehetőséget biztosít a komplex fokos vágásokhoz a fröccsszerszámok alkatrészeihez, és a süllyesztékekhez. Fokos rádiuszvágás közben lehetőség nyílik váltogatni a hengeres állandó rádiuszvágás, és a fokos állandó szögű sarokvágások között. Az ESPRIT lehetőséget nyújt a felső és alsó rádiusz független programozására. Éles sarok fokos vágása közben az ESPRIT egy rugalmas lehetőséget biztosít, hogy a felső és alsó részt külön készítsük el, vagy egy hajlított rádiuszt generál automatikusan a másodlagos síkra.

4- tengelyes szinkronizált megmunkálás

Az ESPRIT 4 tengelyes kontúrciklusa egy extrém gyors programozási eljárás az igazán összetett fokos vágásokhoz, vagy a teljesen független szabadformájú megmunkálásokhoz a felső és alsó kontúron, XY az alsó, és UV paraméterekkel a felső kontúron. Bármely két-, vagy három dimenziós profil kiválasztása után a 4-tengelyes vágás szinkronizálása automatikusan megtörténik; illetve akárhány plusz szinkronizálási lépés készíthető. Az ESPRIT automatikusan használja az anyagmeghagyást, és átvágást a felügyeletnélküli megmunkálás érdekében. Bármely geometriához és bármennyi elemszámhoz használható a 4-tengelyes vágás, 3D, nem-sík, UV és XY profil.

Hatékony mag-nélküli vágás

Az ESPRIT rendelkezik egy magnélküli zsebmegmunkálási ciklussal, amellyel a teljes belső anyagmennyiséget erodálja, így létrehozva a kívánt formát magképződés nélkül. A magnélküli megmunkálás esetében az ESPRIT automatikusan felismeri a magrészt a startfuratból kiindulva, és megmunkálja azt ügyleve a huzalszakadás elkerülésére és az időminimalizálásra.

Scroll to Top