A Creo 7.0 megérkezett

Ismerje meg a tervezés új útját!

Creo 7.0 főbb újdonságai

A termékfejlesztés világa folyamatosan változik, ezért az Ön CAD szoftverének is változnia kell! A Creo 7.0 a fejlesztési innováció új generációját hozza el, forradalmian új funkciókkal a generatív tervezés, a valós idejű szimuláció, additív gyártás és multibody tervezés területén. Tervezze meg a leginnovatívabb termékeket minden eddiginél gyorsabban, tartsa meg vagy növelje előnyét versenytársaival szemben!

Generatív tervezés

A Creo Generative Topology Optimization modul automatikusan készít innovatív termék terveket a megadott mérnöki peremfeltételek alapján. Csökkentse le a fejlesztés idejét és költségét magas minőségű, alacsony költségű és gyártható tervekkel.

Valós idejű szimuláció

A Creo 7.0-ban mutatkozik be a Fluid Flow Simulation a Creo Simulation Live kiegészítéseként. Mivel kimondottan a tervező mérnököknek készült, a szoftver valós idejű áramlástan szimulációt nyújt közvetlenül a Creo-n belül. A Creo 7.0-ban továbbfejlesztették és egyszerűsítették a valós idejű szimuláció felhasználói felületét és a munkafolyamatot a produktivitás növelése érdekében.

Multibody tervezés

Az új munltibody tervezési munkafolyamat lehetővé teszi térrészek elkülönült kezelését, vizualizációját és tervezését egy alkatrészen belül is. Az erőteljes új munkafolyamatokból rengeteget profitál a generatív tervezés, a valós idejű szimuláció, az additív gyártás és az általános tervezés is!

Additív gyártás és CAM

A Creo 7.0 számos új fejlesztést hoz a Creo Additive Manufacturing modulba. Mostantól Delaunay algoritmus szerinti rácsozatok is készíthetők. A CAM területén megjelenik a svájci esztergák kezelése, valamint számos használhatósági fejlesztés.

Produktivitás növelő fejlesztések

Mint minden új verzió, a Creo 7.0 is nagyszámú produktivitást javító fejlesztést tartalmaz a gyorsabb munkavégzés támogatására. Jelentősen továbbfejlesztésre került a formázási ferdeség, a 2D-s tükrözés, a vázlatkészítő felhasználói felülete és még sok más. Ezek a funkciók még intuitívabbá teszik a szoftver használatát és gyorsítják a munkát.

Kezdje el használni a Creo 7.0-t még ma! Tapasztalja meg a tervezés új útját!

Ön aktív Creo felhasználó?

Kezdje el az ismerkedést,
frissítse szoftverét díjmentesen!

Még nincs Creo-ja?

Szerezze be
a 30 napos teszt verziót!

Régebbi Creo-t használ?

Hívja cégünket speciális
frissítési ajánlatainkért!

Scroll to Top