Kiemelt projektek leírása

K&H Bank Zrt.
Geo-redundáns MobileIron MDM rendszer bevezetése és integrálása a vállalati rendszerekkel. A banknál a fő cél a saját tulajdonú (BYOD) eszközök bevonása volt MDM alá, a levelezés elérése végett. A korábbi állapotban csak iOS készülékeket tudtak támogatni, és az eszközökön nem volt semmilyen adatvesztéssel kapcsolatos irányelv kikényszerítve. Ezen a MobileIron rendszer bevezetése változtatott, mely segítségével Android eszközökre is ki lehet biztonságosan teríteni a vállalati levelezést (IBM Lotus Traveler), valamint alapszintű intranet és fájlszerver elérést lehet biztosítani. Minden rendszer elérése kétfaktorú autentikációt használ, automatikus tanúsítványterítéssel.

FHB Jelzálogbank Nyrt.
MobileIron MDM rendszer bevezetése mind az FHB tulajdonú, mind a személyes tulajdonú eszközök menedzsmentjének lefedésére. Az első bevezetési lépésként Android és iOS készülékek kétszintű azonosítására lett felkészítve a rendszer, majd második lépésnek a Windows Phone 8.1 típusú készülékek hasonló bevonása a levelezés alá a céges PKI rendszer átalakításával.

NN Biztosító Zrt.
Geo-redundáns MobileIron MDM rendszer bevezetése és integrálása a vállalati rendszerekkel. A Biztosító az ügynökhálózatának dedikált MDM rendszert kívánt létrehozni, melyen keresztül az ügynökök a levelezésüket saját (BYOD) készülékeiken el tudják érni biztonságosan.

Bank
Cégünk egyik legnagyobb pénzintézeti ügyfele felismerve a modern technológiák alkalmazásának üzleti és üzemeltetési előnyeit élenjáró szerepet vállal azok bevezetésében. A modernizált LAN/WAN infrastruktúra ideális alapot nyújtott az Identity Services Engine technológia bevezetésére. Segítségével a teljes hálózat hozzáférés az IT biztonsági szabályzatoknak megfelelő ellenőrzött módon történik.

Bank
Szakembereink tervezték és implementálták a pénzintézet két Kelet-közép Európai adatközpontja közötti 10G Ethernet és Fibre Channel kapcsolatokat biztosító redundáns, nagy megbízhatóságú DWDM rendszert az ADVA FSP 3000-es berendezéseinek felhasználásával. Az üzemeltetéshez szükséges háttértámogatást folyamatos 7×24 órás rendelkezésre állási szolgáltatással biztosítjuk.

Keressen minket bizalommal!

Scroll to Top