A Kontron Magyarország örömmel jelentette be, hogy 2020-ban is, immár másodszor nyerte el az Év Partnere megtisztelő címet a Microsoft Partner of the Year Award díjátadón. A vállalatot a Microsoft azon legfontosabb globális partnereinek egyikekén tüntette ki, akik az innovációban és a Microsoft technológián alapuló ügyfélmegoldások bevezetésben kiemelkedőnek bizonyultak.

„Hatalmas öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy immár másodszorra nyertük el a Microsoft Hungary Év Partnere címet, valamint évek óta különböző kategóriákban jelenünk meg díjazottként.” – mondta Szabó Péter, a Kontron Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. „A Microsoft rangos díjai is bizonyítják, hogy elnyertük ügyfeleink és partnereink bizalmát. Továbbra is fontos a Kontron számára a Microsoft felhő szolgáltatásainak a Kontron szakértő szolgáltatásaival, mint például tanácsadás, integráció, emelt szintű biztonság, üzemeltetés történő erősítése. Az idei év új kihívásai Microsoft csapatunkat is új feladatok elé állították, és a kollaborációs megoldások szerepének növekedése ismét megerősített abban bennünket, hogy a Microsofttal való partneri kapcsolatunk magas szintje kiemelkedően fontos ügyfeleink minőségi kiszolgálása érdekében. Külön köszönet, hogy szakértői gárdánk tudását, a Microsoft technológiákban való jártasságunkat évről évre díjazza a Microsoft. Ez és ügyfeleink lojalitása jelzi számunkra, hogy jó úton járunk.”

Az Év Microsoft Partnere díj azokat a Microsoft partnereket ismeri el, akik az elmúlt évben kivételes Microsoft-alapú megoldásokat fejlesztettek ki és szállítottak. A díjazottakat különböző kategóriába sorolva,  több mint 3 300 jelöltből választották ki világszerte több mint 100 országból. A Kontron Hungary Kft.-t kiemelkedő megoldásainak és szolgáltatásaink köszönhetően ismerték el a legrangosabb Microsoft Hungary Év Partnere díjjal.

„Nagy megtiszteltetés, hogy bemutathatom a 2020-as Év Microsoft Partnere Díj nyerteseit és döntőseit.” – mondta Gavriella Schuster, a Microsoft kereskedelmi partnereiért felelős alelnöke.  A kiválasztott partnerek kiválóan teljesítettek abban a kihívásokkal teli környezetben, amellyel világszerte szembesülünk, kezdve a kommunikációtól a virtuális együttműködési  formákon át, egészen az abban való közreműködésig, hogy ügyfeleink az Azure felhő szolgáltatások teljes potenciálját hasznosíthassák. Büszke vagyok arra, hogy én gratulálok minden nyertesnek és döntősnek.“

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet a Kontron szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top