Altair Inspire Extrude Metal

Gyors, pontos, egyszerű és elérhető extrudálási szimuláció

Mi az az Altair Inspire Extrude Metal? Az Altair Inspire Extrude Metal (korábbian a Click2Extrude Metal) szoftver a végfelhasználók számára készült. A teljes szimulációs környezetet felfrissítették annak érdekében, hogy képes legyen a felhasználók széles palettáját megszólítani, a kezdőktől a szakértőkig, a gyártási mérnököktől a folyamat tervezőkig. Az Altair Inspire Extrude Metal lehetővé teszi a szimulációk gyors és pontos lefuttatását a bonyolult eszközök és felhasználói felületek okozta kellemetlenségek nélkül.

Miért válassza az Altair Inspire Extrude Metal-t?

Jobb termékek tervezése
Az Altair Inspire Extrude Metalt a legelső koncepciótervezési fázisban történő használatra tervezték. Ha az ideális koncepciókat már a folyamat elején felismerik, a költséges prototípusok gyártása és újratervezése elkerülhetővé válik. Az Altair Inspire Extrude Metal használatával a szimuláció során a teljes folyamat előre változtatható már a szerszámtervezési stádiumban, még azelőtt, hogy bármilyen szerszám elkészülne. Ez drasztikusan csökkenti a költségeket, és roppant mértékben növeli a minőséget.

Könnyen használható
Az Altair Inspire Extrude Metal hihetetlenül egyszerűen megtanulható és használható. Az oktatás általában mindössze 8 órát vesz igénybe, de sok felhasználó szervezett képzés nélkül is el tudja sajátítani Altair Inspire Extrude Metal használatát.

Megtakarítás
Takarítson meg időt, alapanyagot, termék tömeget, valamint költségeket az Altair Inspire Extrude Metal ipari automatizált vasalás optimalizációjával, valamint a látható és láthatatlan hiba előrejelzési adottságainak használatával!

Az Altair Inspire Extrude Metal funkciói

Geometria létrehozása
Javítsa, vagy módosítsa a tömör formákat, illetve távolítsa el a nem kívánt építőelemeket az Altair Inspire Extrude Metal modellező eszközének használatával!

Optimalizációs lehetőségek
Az Altair Inspire Extrude Metal rendelkezik egy beépített, könnyen használható vasalás optimalizációs modullal, ami egy kezdeti becsléssel indul, majd ezt az elképzelést a későbbiekben optimalizálja.

Analízis
Tanulmányozza a lineáris statikus és saját frekvencia analízisek eredményeit a modellen, vizualizálja az elmozdulást, a biztonsági tényezőket, a folyás százalékos értékét, a húzott és nyomott tartományokat, a von Mises feszültséget, valamint a fő feszültséget.

Személyre szabható anyagok
Az Altair Inspire rendelkezik egy anyagkönyvtárral, amely változatos alumínium, vas, magnézium és titánium ötvözeteket foglal magában. Egyedileg definiált anyagok szintén hozzáadhatóak.

Az Altair Inspire Extrude Metal munkafolyamata

Galéria

Scroll to Top