A MobileIron izgalmas hírekkel áll elő ebben a hónapban. Bemutatja két egyszerűsített szoftvercsomagját 2020. július elsejétől. 

Ezek a csomagok kiküszöbölik a licencelési komplexitást és csökkentik a kiegészítők szükségességét, miközben lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy továbbra is választhassanak a helyszíni vagy felhős telepítési lehetőségek közül. Az örök licence 2020. július 1-i megszűnésével az új licence konstrukciók előfizetéses formában már elérhetők, 2021. január elsejétől pedig teljesen átveszi az előző három csomag helyét. A Silver, Gold és Platinum csomagok MobileIron Secure UEM és MobileIron Secure UEM Premium csomagokká alakulnak át.

A MobileIron előnyei és lehetőségei:

  • Egyszerű mobileszköz menedzsment iOS, Android, Windows 10, macOS, ChromeOS és strapabíró készülékek esetén.
  • Biztonságos digitális munkaterület, mely megvédi az üzleti alkalmazásokat és adatokat, de egyidőben megtartja a magánszféra védelmét is.
  • Azonnali és lokális mobil végpontvédelem az eszközalapú, hálózatalapú vagy alkalmazásalapú támadásokkal szemben.
  • Egyszerű Android, iOS és MacOS konfiguráció, biztonsági menedzsment, alkalmazásterítés, monitoring és megfelelés-ellenőrzés.
  • A meglévő Windows 10 és Office 365 környezetek biztonságos kezelése.
  • Kényelmes és jelszó nélküli bejelentkezés minden felhőszolgáltatásba.

Az új licence csomagokról a MobileIron oldalon olvashat bővebben!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top