A Kontron Magyarország üzleti partneri díjat vehetett át az amerikai PTC Inc.-től – a Creo, Windchill, ThingWorx, Kepware, Vuforia szoftverek fejlesztőjétől. Európa és fejlődő piacok területen, megoldásszállító kategóriában lett a Kontron Magyarország a 2023. évi PTC Partner Network Awards döntőse.

A PTC a világ egyik vezető szoftvercége, amely lehetővé teszi az iparvállalatok számára a termékek és szolgáltatások létrehozásának digitális átalakítását, a működési kiválóság elérését és a munkaerő termelékenységének fokozását.

„Több mint három évtizede képviseljük hazánkban a PTC-t. Legjobb tudásunk szerint támogatjuk a felhasználókat a megoldások gyors birtokba vételében és mielőbbi termőre fordításában. Kapcsolódó képzésekkel, mentorálással, magyar nyelvű supporttal vagy éppen testre szabással és integrációval járulunk hozzá a termékfejlesztési – gyártási – minőségügyi – ügyfélszolgálati folyamatok teljes lefedéséhez. A szoftver, a hardver és a szolgáltatási elemek összehangolásával, teljes megoldásra törekszünk egy kézből.” – fűzte hozzá a Kontron Magyarország Ipari Digitalizáció Üzletágának vezetője.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top