Felmerülhet a kérdés, hogy egy kisvállalati szerződéssel rendelkező Ügyfélnek megéri-e áttérni CSP szerződésre? Összefoglaltuk a Colud Solution Provider (CSP) konstrukciót, hogy könnyebb legyen a döntés!

A CSP egy nagyon rugalmas előfizetéses konstrukció, mely folyamatos szolgáltatást biztosít. A szolgáltatás addig tart, amíg az Ügyfél/Megrendelő le nem mondja. A kedvezményes és adaptív Azure környezet biztosításán túl a CSP lehetőséget nyújt online licencek előfizetésére, melyek száma bármikor növelhető, csökkenthető, illetve teljes mértékben lemondható havi elszámolás esetén. A számlázás napokra bontva történik.

CSP megrendelés esetén az Ügyfélnek lehetősége van választani az éves díj előzetes kifizetése és az utólagos, havi számlázás között.

Ha azt az opciót választottuk, hogy az éves díjat egyben, előre fizetjük, akkor az előfizetések száma növelhető a kifizetett időszak alatt, a plusz licencek az eredeti időszakra fognak vonatkozni. A már kifizetett licencek lemondása alkalmával a Microsoft nem téríti vissza a lemondott időszakra vonatkozó díjakat.

A megrendelőnek a Microsoft Customer Agreement szerződést kell elfogadnia, ami egy örökzöld szerződés. Licenceket direkt, illetve indirekt viszonteladóktól lehet vásárolni. Jogosult vevőtípusok a kereskedelmi, kormányzati, oktatás, illetve nonprofit szektorba tartozó szervezetek. Az előfizetések a Microsoft 365 Admin Center-en keresztül érhetőek el.

Havi előfizetéseken kívül elérhető további termékek:

Szoftver előfizetések:

  • Windows Server Core licencek és CAL-ok
  • SQL Server Core licencek

Örökös licencek szoftverkövetés nélkül:

  • Például: Access 2019, Excel 2019, Office Standard 2019, Word 2019, Windows 10 Pro, stb.
  • Egy vagy három éves időszak

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet a Kontron szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top