A Kontron Hungary Kft. leányvállalatként Magyarországon elsőként és egyedüliként szerzett Microsoft Advanced Specialization (Haladó Specializáció) minősítést.

Haladó Specializációt kizárólag azok a Microsoft partnerek képesek megszerezni, amelyek egy harmadik fél által végzett szigorú szakmai audit során bizonyítani tudják a magas sztenderdek és szigorú folyamatok szerinti működést, felkészültséget, szakmai képességet és az adott területen a széleskörű tapasztalatot.

Az Advanced Specialization minősítéseknek erős szakmai és komoly minőségi követelményei vannak. Alapfeltétel az aktív Gold partneri státusz, a megfelelő számú vizsgázott szakember, bizonyíthatóan sikeresen elvégzett projektek és a gyártó által meghatározott teljesítménymutatók elérése, valamint egy olyan keretrendszer, illetve módszertan szerinti működés, mellyel folyamatosan garantálható a projektek végrehajtásának magas minősége.

A Kontron „Windows Server and SQL Server Migration to Microsoft Azure” Haladó Specializációt szerzett meg, bizonyítva ezzel mély ismereteit, átfogó tapasztalatát és szakértelmét ezen a területen.

Zrupkó Gábor a Kontron Microsoft üzletágának vezetője kifejtette, hogy nagy elismerés a Haladó Specializáció minősítés elérése, ami bizonyítja a Kontron Hungary szakértelmét Microsoft Azure felhő szolgáltatásba történő migráció területén.

„A legnagyobb öröm azonban ügyfeleink folyamatos bizalma, lojalitása és elégedettsége.” – fejtette ki a szakember. A Kontron az elmúlt 5 évben számos Microsoft felhő környezetbe történő migrációs projektet tervezett meg és hajtott végre sikeresen a legkülönbözőbb iparágakban, a  lehető legnagyobb hatékonysággal, illetve minőségben. Zrupkó Gábor elmondta, hogy különösen büszke csapatára, akik naprakész tudásukkal, kimagasló szakértelmükkel és hozzáállásukkal nap mint nap bizonyítják rátermettségükét, ami által a Kontron Hungary az egyik legerősebb szereplő a Magyar Microsoft Partnerek között.

A Kontron munkáját nem először ismeri el a Microsoft. A 2017-es „Év Partnere Magyarországon” cím, majd a 2018-as „Leggyorsabban Fejlődő Partner” cím után, 2019-ben az „Év Cloud Partner-e” címet szerezte meg.

2020-ban második alkalommal a Kontron Magyarország kapta meg az „Év Partnere Magyarországon” kitüntető elismerést.

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet a Kontron szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Scroll to Top