Cég háttér

A Vaskuvik Kft. 2003-ban alakult, egyedi forgácsolt alkatrészgyártási, szerszámgyártási- és javítási munkák elvégzésére. Az elmúlt évek alatt a megrendelői igényeknek megfelelően folyamatos géppark- és műhelyfejlesztési beruházásokat hajtottunk végre, aminek következtében mára rendelkezésünkre állnak mindazon korszerű eszközök és CNC-vezérlésű forgácsoló gépek, amelyek a vevőink magas szintű kiszolgálásához szükségesek.

Tevékenységünk komplex feladatok elvégzésére irányul, elsősorban a célgép és a szerszámgyártás terén. Gyártunk egyedi forgácsolt alkatrészeket, precíziós szerszámelemeket, különböző készülékeket, valamint javítási és felújítási megoldásokkal foglalkozunk.

Lehetőség, kihívás

  • 5-tengelyes marás technológia bevezetése
  • 5-tengelyes szerszámgép kiszolgálása programokkal

Megoldás: NCG CAM

A feladathoz az NCG CAM önálló CAM alkalmazást választottuk, 5 tengelyes modullal, testreszabott, helyszíni teszteléssel átadott poszt-processzorral, szerszámgép szimulációval.

Eredmények

  • Gyors implementáció, gyors betanulás, állandó támogatás
  • 4 év kiváló teljesítmény; megbízható, hibamentes programozás
  • 2 év tapasztalat alapján második NCG CAM szoftver vásárlása
  • Folyamatos fejlődés
  • Egyedi alkatrész, elektróda és szerszám-alkatrész gyártáshoz egyaránt kiemelkedő megoldást biztosít

Végfelhasználói vélemény

„Már negyedik éve használjuk az NCG CAM-et, hibátlanul teljesített ez idő alatt. A második évben ismét megvásároltuk és már 2 munkaállomáson folyik a programozás.

A rohamosan fejlődő ipar bonyolultabbnál bonyolultabb alkatrészek gyártását követeli meg. Mivel cégünk szerszámgyártással, elektróda megmunkálással és egyedi alkatrészek gyártásával foglalkozik így elengedhetetlen egy ilyen sokoldalú szoftver alkalmazása.

Rengeteg olyan munkánk van, amit 5 tengelyes gépek nélkül nem is tudnánk teljesíteni a megrendelők részére.

Akár 3 akár 5 tengelyes megmunkálásról van szó, nem jelent akadályt semmilyen 3d-s geometria. Az NCG CAM teljes mértékben variálható, rengeteg lehetőséggel és jobbnál jobb megmunkálási ciklusokkal.

A terméktámogatás kiemelkedő, gyors, precíz. Az eddigi tapasztalatok alapján bátran merem ajánlani.”

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top