A Moldex 3D választása alapján Közép Európában a Kontron Hungary Kft. lett az első Moldex3D Authorized Certification Center

A CoreTech System Co. Ltd (Moldex 3D), a műanyagipar vezető, mérnöki szimulációs megoldásokat szállító cége, első közép európai Authorized Certification Center-ének (MACC) a Kontron Hungary Kft-t (Kontron ) nevezte ki. Ennek alapján a Kontron telephelyén lesz lehetőség letenni a certifikációs vizsgát, amely elismeri és validálja a szakértők Moldex3D megoldásokhoz kapcsolódó képességeit és tudását.

“Az első közép európai MACC megnyitása bizonyítja, hogy a Kontron elkötelezetten segíti a vásárlóit a Moldex3D szoftverben rejlő szimulációs lehetőségek tökéletes kihasználásához szükséges képességeik és tudásuk frissen tartásában.”– mondta Nyirő Ferenc, a Kontron Hungary Ipari Digitalizáció üzletágának vezetője. „Az, hogy üzleti partnerükkel, a Moldex3D-vel közösen megnyitjuk itt Magyarországon az első Moldex3D Authorized Certification Center-t, azt jelenti, hogy a vásárlóink fontos szerepet játszanak tevékenységinkben.”

A Kontron Moldex3D Authorized Certification Center a cég budaörsi telephelyén, a Puskás Tivadar út 14. szám alatt található és ma hivatalosan is megnyitott. A cég a legkorszerűbb felszereléssel rendelkezik és számos olyan képzést indít el, melyek a Moldex3D fröccsöntés szimuláció terén meglévő évtizedes tapasztalatain alapszanak. A képzés elvégzése után, a résztvevőknek lehetősége lesz letenni az online vizsgát és megszerezni az Analyst and Expert Certification bizonyítványt.

“Rendkívül boldog vagyok, hogy bejelenthetem a Kontron -vel való együttműködésünket, valamint az első közép európai Moldex3D Authorized Certification Center elindítását.” – mondta Dannick Deng, a Moldex3D EMEA ügyvezető igazgatója. “Komolyan hisszük, hogy ez az új együttműködés növelni fogja a térségben a piaci jelenlétünket és segíti majd beteljesíteni azon célunkat, hogy a digitalizációs megoldásokon keresztül segítsük a gyártóipar cégeit az okos tervezés és gyártás felfedezésében.”

A CoreTech System (Moldex3D)

A CoreTech System Co., Ltd. (Moldex3D) már 1995 óta szállítja a fröccsöntő ipar számára a Moldex professzionális szimulációs megoldásokat, és a jelenlegi Moldex3D szoftvere világszinten jelen van a piacon. Elkötelezte magát az ipari igényeknek megfelelő fejlett technológiák és megoldások biztosítása mellett, valamint kiterjesztette eladási és szolgáltatási hálóját a helyi, azonnali és szakmai szolgáltatásokra is. Egy olyan innovatív technológiát is bemutat, amely a tervezéstől a fejlesztésig segítségére van a felhasználóknak a hibakeresésben, optimalizálja a tervezési változatokat, lerövidíti a piacra kerülési időt és maximalizálja a megtérülést (ROI).

További információért keresse fel a moldex3d.com oldalt!

A Kontron Hungary Kft.

Több, mint 25 éve dolgozunk megbízhatóan, gyorsan és költséghatékonyan országos, valamint nemzetközi projekteken is.  Szakértő IT megoldásszállítóként kompromisszumok nélküli megoldásokat nyújtunk a közép- és nagyvállalatok számára. Stabil háttérrel, tapasztalt kollégákkal, kiemelkedő szakértelemmel és széles portfólióval, a hálózati, IT-biztonsági és adattárolási rendszerektől, az integrált vállalatirányítási megoldásokon át, egészen az ipari digitalizációs megoldásokig – CAD, CAM, PLM, CAE, IoT, AR, MES, robot-, és gyárszimuláció – standardokon alapuló testreszabott megoldásokat és a legfejlettebb technológiákon alapuló egyedi fejlesztéseket készítünk.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat! További információért keresse fel a https://kontron.hu/ipar40 oldalt!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top