2019 március 25 és 28 között került megrendezésre immáron sokadik alkalommal Hollandiában az Infor jövőjével és termékpalettájával kapcsolatos konferencia.

Amszterdam adott helyett az aktuális fejlesztéseket bemutató konferenciának, melyben 12 ország Infor termékeit használó résztvevő kaphatott részletesebb tájékoztatót. A résztvevők között megtalálható volt üzleti döntéshozó, projekt manager, fejlesztő, de sok high-end user is. A több napos konferenciának a nívós Hilton Hotel adott otthont, ahol is sokrésztvevős előadások mellett még kisebb csoportos workshopok keretein belül kaphatott mindenki tájékoztatást az alábbiakról a teljesség igénye nélkül:

  • Infor jelen helyzete
  • Infor fejlesztési irányai
  • Cloud
  • Infor LN
  • Infor OS
  • Üzleti intelligencia (BIRST)
  • Report designer
  • Extensibility
  • Coleman
  • és még sok más…

Az egyes témákban sok-sok új ismeretanyagot szerezhetett mindenki, melyek részletezésére egy ilyen rövidebb blogbejegyzés sajnos nem elegendő, így egy általános impresszió következik:

A konferencián nagy hangsúlyt szenteltek az egyre népszerűbb felhős architektúrára (több, mint 4500 Infor ügyfél használja jelenleg is), az arra épülő termékek széles palettájára, azok előnyeire az on-premise megoldásokkal szemben.

Mindemellett az is kiderült, hogy bár a közeljövő fő fejlesztési iránya a felhő lesz, azért az Infor nem hagyja magára az eddigi nem felhőt használó saját gépparkkal rendelkező ügyfeleit sem, az újabb fejlesztések nagy része ugyanúgy bekerül az újabb és újabb on-premise verziókba is egy kisebb késéssel (pl. az ergonomikusabb felhasználói felületek).

Az előadások és workshopok mellett lehetőség volt az egyes témák szakértőivel folytatott beszélgetésekre és más résztvevőkkel kapcsolatot kiépíteni.

A konferenciát elhagyva nyilvánvalóvá vált, hogy a jövőben (is) elkötelezett az Infor a minél jobb ügyfélélményért a sok újdonság és a már meglévő élvonalbeli technológiák finomhangolása révén, izgalmas időszaknak néz elé mindenki, legyen az fejlesztő vagy a több, mint 100 ország felhasználójának egyike.

Köszönjük az Infornak a szervezést és Amszterdamnak a helyszínt, mely az egyik legszebb európai város címét méltán kiérdemelhetné!

További információt az Infor LN ERP-vel kapcsolatban a Kontron honlapján vagy személyesen az alábbi elérhetőségeinken kaphat.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top