Két újabb Microsoft Advanced Specialization minősítést szerzett a Kontron , ezúttal Security területen. Haladó Specializációt kizárólag azok a Microsoft partnerek képesek megszerezni, amelyek komoly minőségű szakmai tevékenységükkel bizonyítani tudják a magas sztenderdek és szigorú folyamatok szerinti működést, felkészültséget, szakmai képességet és az adott területen a széleskörű tapasztalatot.

Az Advanced Specialization minősítéseknek erős szakmai és komoly minőségi követelményei vannak. Alapfeltétel az aktív Gold partneri státusz, a megfelelő számú vizsgázott szakember, bizonyíthatóan sikeresen elvégzett projektek és a gyártó által meghatározott teljesítménymutatók elérése, valamint egy olyan keretrendszer, illetve módszertan szerinti működés, mellyel folyamatosan garantálható a projektek végrehajtásának magas minősége.

A Kontron szakmai csapata „Identity and Access Management” és „Threat Protection” Haladó Specializációt szerzett meg, bizonyítva ezzel mély ismereteit, átfogó tapasztalatát és szakértelmét ezen a területen.

Zrupkó Gábor a Kontron Microsoft üzletágának vezetője kifejtette, hogy nagy elismerés a szakmai területnek a Haladó Specializáció minősítés többszörös birtokosának lenni. A gyártói minősítések garanciát jelentenek és bizonyítják a Kontron Hungary szakértelmét Microsoft Azure felhő, Modern Work és Security területen egyaránt.

A Kontron munkáját nem először ismeri el a Microsoft. A 2017-es „Év Partnere Magyarországon” cím, majd a 2018-as „Leggyorsabban Fejlődő Partner” cím után, 2019-ben az „Év Cloud Partner-e” címet szerezte meg. 2020-ban második alkalommal a Kontron Magyarország kapta meg az „Év Partnere Magyarországon” kitüntető elismerést, 2021-ben pedig „Év Partnere – Nagyvállalati kategória” díjat nyerte el a cég.

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet a Kontron szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Scroll to Top