Tervezzen könnyűszerkezetes termékeket az Altair szoftvermegoldásainak segítségével! Teljes mértékű tervezési szabadság, innovatív, egyedi igényeknek megfelelő alkatrészek létrehozása.

Műanyag alkatrészek tervezése

Amikor egy gyártónak egyszerre kell lehetővé tennie a tervezési szabadságot, megfelelnie a könnyűsúlyú kivitelezésnek, valamint figyelnie az összetett alkatrészek tervezésével járó költségekre, a fröccsöntés kerül a középpontba. Az Altair átfogó, a műanyagokhoz kapcsolódó mérnöki megoldásainak segítségével gyorsan tervezhet innovatív műanyag alkatrészeket.

Kompozit szerkezetek tervezése

Amikor az extrém könnyűszerkezetes kialakításra vonatkozó követelmények találkoznak a nagy teherbírás képességének igényével, a szálerősített anyagok jelentik a megoldást. A szálerősített kompozitok teljeskörű szimulációjának használatával termékeit egyedi igényeinek megfelelően alakíthatja ki.

Tervezés additív gyártáshoz

A szimuláció vezérelt tervezési megoldásunk a topológia optimalizálás során biztosítja az alkatrészek gyárthatóságát is, ami kulcsfontosságú az additív gyártás előnyeinek kiaknázásához. Azáltal, hogy a tervezés során már a kezdetektől fogva figyelembe veszi a szerkezeti teljesítményt, a leghatékonyabb könnyűszerkezetes termék létrehozásához vezet.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top