A 2017-es Év Partnere cím után a Kontron Magyarország ismét egy rangos Microsoft kitüntetést nyert el. A díjat a Las Vegasban megrendezett Microsoft Inspire konferencián adták át, ahol a Kontron a Microsoft Év Partnere címét vehette át a leggyorsabban fejlődő magyarországi partner kategóriában.

A díj elnyerése a Kontron egyre bővülő és kiváló szakemberekből álló Microsoft csapatának köszönhető, valamint annak, hogy a Kontron azon néhány magyarországi vállalat közé tartozik, amely LSP partnerként jogosult az EU/EFTA területén nagyvállalati licenc konstrukciókat – mint Enterprise Agreement, MPSA – értékesíteni.

A Kontron szakmai munkájának, professzionális és átlátható működésének köszönhetően vált jogosulttá 2018 februárjában a Microsoft licenszek nagyvállatok számára történő nyújtására, és az elmúlt öt hónap alatt sikerült a várakozásokon felüli értékesítési számokat produkálni ezen a területen is.

„Hatalmas öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a tavalyi Év Partner cím után, ismét ilyen komoly kitüntetésben részesülhetett a Kontron . A Microsoft rangos díjai is bizonyítják, hogy elnyertük ügyfeleink és partnereink bizalmát. Továbbra is fontos a Kontron számára a Microsoft felhő szolgáltatásainak a Kontron szakértő szolgáltatásaival, mint például tanácsadás, integráció, emelt szintű biztonság, üzemeltetés történő erősítése. Büszkén állíthatjuk, hogy ezen a területen az egyik legmaghatározóbb szereplő vagyunk Magyarországon. A kitüntetés és ügyfeleink bizalma is megerősít bennünket abban, hogy jó úton járunk és továbbra is az eddigiekben megszokott kiemelkedő színvonalon szeretnénk segíteni partnereink digitális transzformációs törekvéseit.” – mondta Kresz Balázs, a Kontron Magyarország üzletfejlesztési vezetője.

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet a Kontron szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top