A Kontron Hungary (korábbi nevén S&T) örömmel jelentette be, hogy 2023-ban is, immár negyedszer nyerte el az Év Partnere (Partner of the Year – Hungary) megtisztelő címet. A vállalatot a Microsoft azon legfontosabb globális partnereinek egyikeként tüntette ki, aki az innovációban és a Microsoft technológián alapuló ügyfélmegoldások bevezetésben kiemelkedőnek bizonyult.

„A „Microsoft Év Partnere Díj” a partnerek kiemelkedő sikereit és innovációit ismeri el több mint 100 országban, a legkülönbözőbb kategóriákban.  Az elmúlt 7 évben immár negyedszer nyerte el a Kontron Hungary csapata a „Microsoft Partner of the Year – Hungary” díjat. – mondta Zrupkó Gábor, Kontron  Hungary Kft. Microsoft üzletágának vezetője. „Külön megtiszteltetés, hogy két egymást követő évben is mi nyertük el a díjat, ami különösen nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, és egyáltalán nem jellemző gyakorlat a Partner of the Year díj odaítélésében.

A Microsoft rangos díjai, valamint ügyfeleink bizalma is megerősítenek benne, hogy jó úton járunk, és folyamatosan újszerű és innovatív megoldásokat tudunk ügyfeleink számára szállítani. A digitalizáció gyors fejlődésével, a piaci környezet változásával és mesterséges intelligencia nagyfokú térnyerésével egyidőben felkészülten és jövőbemutatóan szolgáljuk ki ügyfeleink igényeit, és ezen képességeinket nemcsak ügyfeleink, hanem gyártó partnereink is elismerik.”

„A jövőben is kiemelkedően fontos terület marad a Kontron számára a Microsoft felhőszolgáltatásokon alapuló innovatív megoldásokhoz kapcsolódó szakértői, tanácsadói, edukációs, tervezési, megvalósítási és támogatási feladatokat elvégzése, a lehető legmagasabb minőségben.

Egyre nagyobb teret nyernek az adat alapú és mesterséges intelligencia megoldások, illetve a legkorszerűbb „cloud-based” biztonsági fejlesztések. Ezekre a technológiákra és innovációkra építve továbbra is az első számú megoldásszállító kívánunk maradni a piacon, akire ügyfeleink a saját üzleti és informatikai igényeik kiszolgálásában maximálisan támaszkodhatnak – emelte ki Zrupkó Gábor. „Hatalmas köszönet a Microsoft Magyarország munkatársainak az idei évben elvégzett közös munkáért és támogatásért!”

Az Év Partnere díj azokat a Microsoft partnereket ismeri el, akik az elmúlt évben kivételes Microsoft-alapú megoldásokat fejlesztettek és szállítottak. A díjazottokat különböző kategóriába sorolva, több mint 4200 jelöltből választották ki világszerte több mint 100 országban. A Kontron Hungary Kft.-t kiemelkedő megoldásainak és szolgáltatásaink köszönhetően ismerték el a legrangosabb „Partner of the Year – Hungary” díjjal.

„Gratulálunk a 2023-as Microsoft Év Partnere Díj nyerteseinek és döntőseinek!” – mondta Nicole Dezen, a Microsoft partnerekért felelős vezérigazgató-helyettese és a Global Partner Solutions vállalati alelnöke. “Az idei év nyerteseinek innovatív új megoldásai és szolgáltatásai, jelentős üzleti előnyt jelentenek az ügyfelek számára, és lehetővé teszik a digitális átalakulást, valamint bemutatják, hogy a Microsoft Cloud által elérhető legjobb megoldásokat.”

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet a Kontron szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Scroll to Top