Próbaverziók

Ismerkedjen meg a
Kontron Hungary Kft. által forgalmazott
CAD/CAM/Szimulációs termékekkel

Igényelje az ingyenes próbaverziókat és ismerje meg a szoftverekben rejlő lehetőségeket!

PTC Creo Parametric – Ipari felhasználóknak (30 napos próbaverzió)
cad-probaverzio

PTC Creo ™ Magyarország piacvezető, csúcskategóriás CAD/CAM/CAE rendszere. A PTC Creo műszaki kompromisszumok nélküli, de mégis elérhető árú 3D/2D CAD/CAM/CAE termékfejlesztő rendszer. A szoftver egységes környezetben nyújtja a formatervezés, és CAD tervezés, a szerszámtervezés, NC technológia, szimuláció és mérnöki vizualizáció legjavát.

PTC Creo – Hallgatóknak (évente megújítandó ingyenes licenc)
creo-diakoknak-probaverzio

A PTC Creo Academic keretein belül az egyetemi hallgatók megismerkedhetnek egy rendkívül korszerű 3D CAD szoftverrel, melynek segítségével az ötleteikből termékeket hozhatnak létre. A Creo a hallgatók kezébe adja a tervezési, szimulációs és elemzési eszközöket, ezáltal legjobb felkészülési lehetőségnek számít a jövő mérnökévé váláshoz vezető úton.

PTC Mathcad (30 napos próbaverzió)
MathcadExpress-CTA

Mérnöki számítások készítése és dokumentálása. Több mint 250000 ipari szakember használja a Mathcad-et világszerte műszaki számítások elvégzésére, megosztására és dokumentálására. A könnyen használható jegyzetfüzet-szerű grafikus felhasználói felület ideális eszközzé teszik a Mathcad-et a tudás rögzítésére, a számítások újra használására és a mérnöki együttműködésre.

PTC Vuforia Chalk (30 napos próbaverzió)
augmented-reality-06

A Vuforia Chalk összeköti a technikusokat és a szakértőket, így a problémákat vagy az ismeretlen feladatokat is gyorsabban és hatékonyabban tudják megoldani. Töltse le a 30 napos próbaverziót is tapasztalja meg a szoftver nyújtotta lehetőségeket!

NCG CAM (30 napos próbaverzió)
NCG-CAM-letoltes

Prémium kategóriás CAD független HSM maró szoftver 5 tengelyig.
A piac talán leggyorsabb HSM CAM rendszere . Örök license-ként és bérletként is beszerezhető.

Altair megoldások
altair-probaverzio

Fejlesztés a legmagasabb szinten. Próbálja ki az Altair szimuláció vezérelt tervezési eszközeit!

Árajánlatkérés

Scroll to Top