Creo 10 újdonságok

Tervezzen jobb termékeket, gyorsabban!

Megérkezett a Creo 10, ismerje meg az új fejlesztéseket!

Megjelent a Creo 10 és a Creo+, a PTC, díjnyertes, erőteljes és mégis könnyen használható CAD-rendszerének két legfrissebb verziója. A Creo segítségével minden eddiginél jobb terveket készíthet még rövidebb idő alatt az elektrifikációhoz való fejlesztéshez, az ergonómiai tervezéshez, a modellalapú tervezéshez (MBD), valamint a szimuláció-vezérelt tervezéshez és a fejlett gyártáshoz tartozó új eszközöknek és fejlesztéseknek köszönhetően. A SaaS megoldásként elérhető Creo+ innovatív felhőalapú eszközöket biztosít a valós idejű együttműködéshez, valamint az optimalizált licenckezeléshez és telepítéshez.

Továbbfejlesztett használhatóság és termelékenység

A Creo minden egyes kiadása olyan, az ügyfelek által inspirált fejlesztéseket is tartalmaz, melyek produktívabbá teszik a tervezőmérnök munkáját.

A Creo ezen kiadása multibody fejlesztéseket is tartalmaz, beleértve a Boolean és Split műveleteket, valamint az összeállítás átstrukturálására és újrarendezésére szolgáló eszközöket. Továbbá elérhetők az alkatrészmodellező eszközök, mint a Sketcher, a Divide Surfaces, a Holes, a Pattern és a Freestyle eszközök fejlesztései is.

Új építőelemek és funkciók

Fedezze fel a Creo 10 és a Creo+ funkcióit. Átfogó CAD-rendszer a gyorsabb és intelligensebb termékfejlesztéshez.

Creo kompozitok

A Creo segítségével mostantól kompozit anyagokkal is tervezhet, hogy erős, de könnyű terméket gyárthasson. Hozzon létre a kompozit alakzatot reprezentáló szilárd modellgeometriát a kapott geometria pontos tömegtulajdonságaival.

Creo villamosítás

Az elektrifikáció számos iparágban kulcsfontosságú kezdeményezéssé válik. A Creo egy új, dedikált kábelezési fával és a kábelezett rendszerek továbbfejlesztett tervezőeszközeivel segíti a kábelköteg-összeállítások létrehozását és kezelését. A Split/Merge Harness Tool lehetővé teszi az együttműködést és az al-kötegelt szerelvények újrafelhasználását. Az ECAD képességek is bővültek, többek között a beillesztési maszkok importálása és az ECAD furatparaméterek jobb kezelése, ami jobb integrációt, együttműködést és a NYÁK láthatóságát eredményezi a MCAD-tervezés során.

Ergonómiai tervezés

Az emberek nem egyforma alakúak vagy méretűek. A Creo 10 fejlesztései lehetővé teszik, hogy könnyedén figyelembe tudja venni a felhasználók mozgásterjedelmét, látóterét és egyediségét. A látótér funkciók mostantól tükörkép analízist végeznek, és a manökenek támogatják a többféle eredményt.

Szimuláció-vezérelt tervezés

A Creo-ban mostantól új szimuláció-vezérelt tervezési képesség is elérhetők, mint a Creo Ansys Simulation Advanced, amely a nemlineáris anyagok és kontaktok vizsgálatát is magában foglalja. A Creo Simulation Live mostantól kontakt-szimulációs lehetőségeket, valamint továbbfejlesztett folyadék- és szerkezeti elemzési lehetőségeket tartalmaz. A Creo Flow Analysis és a Creo Simulate is továbbfejlesztésre került, mostantól jobb animációval, illetve multibody támogatással rendelkezik. Emellett a generatív tervezés új funkciókkal bővült, beleértve a forgási szimmetriát, a távoli terheléseket és a tömegpontos kényszereket.

Additív és szubtraktív gyártás

A Creo mind az additív, mind a szubtraktív gyártás területén tartalmaz fejlesztéseket. Az additív gyártáshoz új rúdalapú és képletvezérelt rácsok állnak rendelkezésre. A hagyományos szubtraktív gyártásnál a nagysebességű marás használatakor mostantól megmunkálási idő takarítható meg a speciális sík-, és kontúrmegmunkáló simító NC-szekvenciák hordószerszámainak támogatásának köszönhetően.

Creo+

A Creo+ egyesíti a Creo SaaS (Software As a Service) platformon keresztül nyújtott teljesítményét és kiváló funkcionalitását a felhőalapú eszközökkel, így nagyobb lehetőséget ad az együttműködésre és egyszerűsíti a licenckezelést. A Creo+ olyan együttműködési eszközöket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy több csapattag is felülvizsgálhassa, felfedezhesse és szerkeszthesse a szerelvénytervezést – valós időben. A Creo+ felhőalapú asztali eszközöket is tartalmaz a licenckezeléshez, a telepítéshez és felügyeleti szolgáltatásokhoz.

Kezdje el használni a Creo 10-et még ma! Tapasztalja meg a tervezés új útját!

Még nincs Creo-ja?

Szerezze be
a 30 napos teszt verziót!

Ön aktív Creo felhasználó?

Kezdje el az ismerkedést,
frissítse szoftverét díjmentesen!

Régebbi Creo-t használ?

Hívja cégünket speciális
frissítési ajánlatainkért!

Scroll to Top