Az erősebb, hatékonyabb tervek érdekében

A szimuláció-vezérelt tervezés ideje most érkezett el! A szimulációt már nem csak szimplán a teljesítmény validálására és vizsgálatára használják a tervezési folyamat utolsó fázisában. Ahhoz, hogy a tervezés versenyképes maradjon, miközben az innováció területén is a határait feszegeti, az egész folyamatot a kezdetektől egészen a gyártásig, a szimuláció kell, hogy vezesse. Az erőteljes szimulációs eszközök, mint például az Inspire, korai és gyakori használata az innováció kulcsmozzanatává vált és számos ipari vezető céget segített abban, hogy megfeleljenek a piac minőségi, időbeli és költségeket illető elvárásainak.

Szimuláció
Állítson össze és szimuláljon dinamikus gépi rendszereket, hogy automatikusan eloszlassa a terhelést a rendszer összetevői között az optimalizáció és az analízis érdekében!

Optimalizáció
Alkosson tömeg-hatékony tervjavaslatokat az egyedi, a hagyományos vagy az additív gyártási folyamatok számára az Altair iparvezető topológiai optimalizációs technológiájának használatával!

Analízis
Szimulálja a statikus terheléshez, a saját frekvenciás vizsgálatokhoz és a kihajlásokhoz készített, versenyben lévő terv koncepciók teljesítményét!

Szimuláció-vezérelt tervezés

Az Inspire, ami egyrészt az ipar legerősebb egyszerűen használható generatív dizájn készítő és topológiai optimalizációs szoftvere, másrészt a tervezőmérnökök számára készült gyors, szimulációs megoldás, lehetővé teszi a felhasználói számára, hogy gyorsan és egyszerűen hozzanak létre és vizsgáljanak strukturálisan hatékony koncepciókat.

Scroll to Top