Evolve

Páratlan tervezési rugalmasság PC-n valamint Mac rendszeren is!

Mi az az Evolve? Az Evolve egy magas minőségű, 3D hibrid modellező és renderelő környezet, mely lehetővé teszi az ipari formatervezők számára a különböző tervek minden eddiginél gyorsabb értékelését, tanulmányozását és vizualizálását. A MAC OS X és a Windows rendszereken is fut. Az Evolve 2017 több fejlesztéssel rukkol elő, többek között:

  • Új sík és radiális szimmetriai eszközök
  • Új hosszúsági paraméter a Line és a Rounded Polyline eszközökhöz
  • Továbbfejlesztett görbe eltoló eszköz a közvetlenül a felületi éleken végzett munkához
  • Depth Channel funkció mélységélesség létrehozásához a renderelt képeken
  • Új és továbbfejlesztett import/export lehetőség az SVG, PDF, 2D, DWG és DXF formátumokhoz

Miért válassza az Evolve-ot?

Páratlan rugalmasság
Az Evolve használatával a felhasználók menet közben elegyíthetik egymással a modellező technikákat, kiegészítő plugin nélkül. Ez az eszköz rugalmas lehetőségeket biztosít a felhasználóknak szabadformájú alakok létrehozására a poligonális modellezéssel, a technikai precizitás fenntartására a tömör formák modellezésénél, valamint hagyományos eszközök – mint például a blend és sweep – használatára. Mindezt egyetlen eszközön belül, teljes harmóniában.

Több koncepció percek alatt
Az Evolve összehasonlíthatatlan rugalmasságának és modelltörténetének köszönhetően, az Evolve felhasználói képesek gyorsan létrehozni és megvizsgálni több iterációt, valamint már menet közben is tudnak változtatni, mindennemű újragyártás nélkül. Az Evolve elősegíti a kreativitást azáltal, hogy a formatervező irányítja a szoftvert és nem a szoftver őt.

Lenyűgöző megjelenítés
Az Evolve iparvezető integrált renderelést tartalmaz. Használja az Evolve beépített renderelő funkcióját a lélegzetelállító, fotó-realisztikus ábrázolások létrehozásához, közvetlenül a modellező ablakban, harmadik féltől származó eszköz bevonása nélkül!

Az Evolve funkciói

A szoftvertípuson belüli legjobb modelltörténet
A korlátlan tervezési előzmények minden változtatás esetén valós idejű frissítéséket tesznek lehetővé.

Poligonális modellezés
Az Evolve magában foglal egy fejlett, n-oldalú sokszögeket támogató modellezőt. Lehetőség van a sokszögek létrehozására és kihúzására, az oldalak és az élek osztására, finomítására, csökkentésére, illetve még sok egyéb művelet elvégzésére.

Valós idejű fotó-realisztikus renderelés
Használja ki a rendkívül összetett, az ipar vezető renderelő technikáit magába foglaló rendszerben rejlő előnyöket!

Fejlett NURBS Modellezés
Az Evolve alapértelemezett geometria típusa a NURBS (Non Uniform Rational B-Splines). Ez a görbe és felszín definiáló módszer kínálja a legnagyobb rugalmasságot és pontosságot.

Reverse Engineering
Fordított tervezésre is lehetőség van, olyan funkciókkal, mint az illesztőpontok, pontfelhők, síkfelhők és pontfelhőre illeszthető görbék.

Animáció
Emelje a következő szintre terveinek bemutatását, fotó-realisztikus animációk létrehozásával! Készítsen videókat vagy Quicktime VR filmeket a komplex ötletek bemutatásához vagy importáljon H3D fájlokat a lélegzetelállító szimulációk létrehozásához!

Az Evolve 2017.2 újdonságai

Scroll to Top