Az Altair Embed™

Grafikus környezet beágyazott rendszerekhez

Mi az az Altair EmbedTM? Az Altair EmbedTM szoftver egy bevált eszköz a beágyazott rendszerek fejlesztéséhez amiatt, hogy képes blokk diagrammból automatikusan kódot generálni, majd átültetni ezt a népszerű kontroller hardverekbe. Amint rendelkezésére áll egy működő, rendszer diagrammon alapuló szimuláció, automatikusan generálhat a hardver kontrollerhez társítható kódokat. Ezeken túl könnyedén tesztelheti a terveit a Hardware-in-the-Loop (HIL) használatával. Az Altair modell-alapú fejlesztésének további termékei magukban foglalják az Altair ActivateTM és az Altair ComposeTM szoftvereket.

Miért használja az Az Altair Embed szoftvert?

Diagramtól a kódig, egyszerűen
Kerülje el a beágyazott rendszerihez manuálisan írt kódokkal járó unalmat (és a lehetséges hibákat)! Helyette hozza létre a kódokat automatikusan, egyenesen a rendszer diagrammjaiból!

Rendkívül hatékony kód
Az automatikusan generált kód gyorsan lefut és jó minőségű eredményeket hoz létre – nincsen szükség a kézi kódolásra annak érdekében, hogy felgyorsítsa a kódok végrehajtását.

Robosztus, megbízható folyamat
Bár az automatikusan generált kódok az ember által is olvashatóak, nincsen szükség manuális szerkesztésre, vagy beállításra, mivel az automata folyamat megbízható és magától működik.

Az Altair Embed funkciói

A beágyazott rendszerek fejlesztésére készült
Hozzon létre hatékony és kompakt ANSI C kódokat a dinamikus rendszerekhez, skálázott és alappontos műveleteket is ideértve! Hangolja a paramétereket és vizsgálja a valós idejű adatokat!

Blokk diagrammok és állapot diagrammok
Szimulálja a dinamikus rendszereket, többek között a folytonos és nem folytonos viselkedéseket, illetve az esemény alapú viselkedéséket!

Diagrammból kód
Nincsen szükség manuális kódolásra. Automatikusan kovertálja a blokk- és állapot diagrammokat mikro vezérlőegység (MCU) hardver-kész kódokba.

Támogatja a népszerű cél MCU hardvereket
Ide tartoznak a Texas Instruments (TI) erős ipari eszközei, ahogyan a népszerű Arduino és Raspberry Pi eszközei is.

Interaktív Hardware-in-Loop (HIL) tesztelés
Futtassa a plant modelljét az Altair Embed-ben a saját számítógépén, míg a vezérlő algoritmus valós időben fut a cél MCU-n, HOTLinken keresztül kommunikálva!

Kiegészítők a digitális táp- és kommunikációs egységekhez
Szimuláljon és generáljon kódot tápellátó-, valamint digitális táp- és vezérlő egységekhez! Modellezzen end-to-end analóg, digitális, és vegyes típusú kommunikációs rendszereket!

Az Altair Embed kulcsfunkciói

Scroll to Top