Most még több lehetőség a szimuláció-vezérelt tervezésre!

HyperWorks termékének újragondolásával az Altair egy közös platformon egyesítette a felhasználói élményt, hasznosítva ehhez a rendelkezésére álló széleskörű tudásbázist, valamint mesterséges intelligencia megoldásokat, így még fejlettebb eszközökkel biztosítja a vibrációs, ütközési, áramlástani, gyártási és más vizsgálatok elvégzését. A HyperWorks termékéletciklus eszközkészlete, a koncepciótervezéstől a részletes termékfejlesztésig, a gyártás szimuláción és a rendszer szintű digitális ikreken keresztül, minden mai összetett és kapcsolódó rendszerrel egyesítésre került.

Más szimulációs platformok esetében a csapatok, eszközök és adatok egyesítése a modellezési feladatokhoz használt különböző szoftverek patchworkszerű összekötésén keresztül történik.  Ezzel szemben a megújult HyperWorks segítségével lehetősége van különböző modell típusok, vagy domainek között váltani, esetlegbeszámolókat készíteni a munkatér elhagyása nélkül. Az eszközkészlet minden eleme egy aprólékosan megtervezett és átlátható felhasználói felülettel rendelkező megoldásspecifikus munkafolyamatot biztosít, amely minden felhasználói profilban különböző, de mégis ismerős az eszközkészleten belül.

Az Altair ezen elképzelése először az Inspire legelső verziójában jelent meg, majd minden egyes új kiadásba egyre több funkciót emelt be.

Tudjon meg többet az Altair Hypermesh megújításáról és arról miként segítheti Önt is a termékfejlesztés során!

Továbbfejlesztett felhasználói élmény

Még több szimuláció-vezérelt tervezés

A továbbfejlesztett felhasználói élmény és a rendszerek összekapcsolásának köszönhető széleskörű szimulációs lehetőségek jobb üzleti eredményeket biztosítanak:

  • Gyorsabb termékfejlesztés: A HyperWorks egyetlen modellközpontú felhasználói felületen belül biztosít eszközöket a tervezéshez, a szimulációhoz és a gyártáshoz, kiküszöbölve ezzel a konverzióból adódó pontatlanságokat, valamint többletmunkát. Könnyen tanulható, hatékony munkafolyamatai kihasználják a szoftver speciális képességeit, ezáltal növelve a csapat hatékonyságát.
  • Kevesebb hibás termék: A több tudományágat érintő, multifizikai és multimodell megoldások használatával bármelyik termékéről, bármelyik munkakörnyezetben nagy megbízhatóságú szimulációkat végezhet. Termékeit közvetlenül a modellező környezetben optimalizálhatja, így a legkülönfélébb fizikai részterületek szerint vizsgálódva robosztus modelleket tervezhet.
  • Alacsonyabb fejlesztési költségek: A virtuális termékfejlesztésnek köszönhetően bátran kísérletezhet, tervezhet és újíthat. A hibák hamarabb kiderülnek, illetve gyorsabban érhet el sikereket, ha a legígéretesebbnek tűnő ötleteit megvizsgálja a HyperWorks eszközeivel, melyek pontosan modellezik a szerkezeteket, mechanizmusokat, folyadékokat, elektromágnesességet, elektromosságot, beágyazott szoftvereket, rendszereket és gyártási folyamatokat.

Az új HyperWorks élmény

Fedezze fel az új HyperWorks munkafolyamatokat!

Hatékony geometria koncepció tervezés

Tervezési környezet kezelés optimalizációs vizsgálatokhoz

Interaktív morphing funkció egy turbinalapáton

Alumínium profil tervezése

Középfelület létrehozása és hálózása

Áramlástani elemzés beállításai

Átállás az idővonalon

A felhasználók számára mind az új, mind a korábbi HyperWorks eszközök elérhetők lesznek a jól ismert funkciók elvesztése nélkül. Ennek köszönhetően a saját tempójukban tudnak átállni az új verzióra. Az új generációs HyperWorks segédanyagokkal, speciális menükkel, továbbfejlesztett kezelési és megjelenítési lehetőségekkel, valamint modellkeresővel javítja a felhasználói élményt, miközben a háttérben az ipari standard HyperMesh rendszerét használja. Az új környezetben a korábbi HyperMesh verziókból származó modelljei, szkriptjei és folyamatai továbbra is működni fognak.

Kezdje el máris!

Alapok

Hálózás

Vázlatok és geometria szerkesztés

Transzformáció és vektor irányultság eszközei

Nézet eszköztár

Morphing eszköztár

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top