„With Infor LN, we changed our supply chain and manufacturing processes and through a new relationship we formed with a
3PL, we set to zero not only the material we manage internally, but also the risk that we would have a lack of materials
anywhere on our production lines. The end result was reducing lost production hours.”

Vittorio Boero – CIO, Ferrari

A Ferrari törekszik a rendszereinek tökéletesítésére, a belső folyamatok könnyebben kezelhetőségére, illetve a hatékonyságnövelésre. Mindezek eléréséhez az Infor LN-t, az Infor ION-t, az Infor Warehouse Mobility-t és az Infor Sales & Operations Planning-et választotta. A közös munka mind a Ferrari, mind az Infor számára előnyös volt, hiszen az együttműködésnek köszönhetően a Ferrari MRP folyamatai gyorsabbá váltak, az Infor pedig ezt a gyorsított folyamatot kezdte el alkalmazni standardként.

Maseratinak gyártott V8 turbo motor

Az LN bevezetésével – mind a sportautók, mind a Forma1-es autók gyártásánál – 59 különböző rendszert tudtak kiváltani, amelyek külön-külön kezelték az egyes egységek folyamatait, mint például pénzügy, értékesítés, beszerzés.
Mindemellett az anyagkezelés kihelyezésével – külsős céghez – csökkentette a gyártási folyamatok közben felmerülő kockázatokat: kisebb az esélye, hogy a hiányos készlet miatt növekedjen a gyártási idő, ezáltal pedig, hogy az ügyfél is késve kapja meg a megrendelt árut.

F1 Ferrari 

Ahhoz, hogy a Ferrari továbbra is nyomon tudja követni az összes folyamatát bevezette az Infor ION-t, mely egységet teremt több, mint 200 interface között, ezáltal átláthatóbbá, hatékonyabbá teszi az egész rendszert.

7.255 gyártott autó egy év alatt.
59 különböző rendszer helyett csak egy.
110.000 -rel több üzenet fut keresztül a rendszeren egy nap alatt.

Összességében véve az Infor LN segítségével többszörösére növekedett a kommunikáció a gyártósorok, illetve a rendszer között (50 ezerről 160 ezerre), ezáltal elősegíti a gyorsabb és zökkenőmentesebb munkavégzést a V6-os projekten.

További információt az Infor LN ERP-vel kapcsolatban a Kontron honlapján vagy személyesen az alábbi elérhetőségeinken kaphat.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top