Az ESPRIT TNG 5.1 számos újdonságot tartalmaz. Nézzük is meg ezeket bővebben!

Nullpont eltolás meghatározása

Az ESPRIT 5.1-ben a nullpont-eltolás meghatározásának továbbfejlesztése lehetővé teszi, hogy közvetlenül a gépen vagy a megfogó elemen határozzon meg nullpontot. Ez leegyszerűsíti a programozást, például a felfogótömböknél, lehetővé téve, hogy egyetlen nullpontot határozzon meg és erről számoljon mindent a gép.

Párhuzamos sík simítás

A Parallel Plane Finishing ezen továbbfejlesztése jelentős ciklusidő csökkentést tesz lehetővé a körszegmensű szerszámok számára olyan gépeken, amelyeken nincs folyamatos 5tengelyes megoldás vagy indexált helyzetben a nagyobb merevség érdekében.

Az új Plane Split opció lehetővé teszi, hogy a rendszer a legjobb egyetlen indexelt orientációt használja ha tudja, vagy felosztja a felületet szabályos zónákba, különböző tájolásban. A Plane Priority opció a lehető legnagyobb területet dolgozza fel egy tájolással, majd különböző tájolású sarkokat munkál meg. További átfedéseket határozhat meg a kiváló minőségű felületkezelés érdekében.

5 tengelyes kompozit

A kompozit megmunkálási ciklusoknál mostantól elérhető a Drive Profile minta. Ezzel egyedi profilt, irányt adhatunk a pályához, nem pusztán a Drive Surface 2 irányvonalát használva.

Vékonyfalú lerakási ciklus

Ezzel az új adalékanyag ciklussal falakat hozhat létre a Z tengely mentén szeletelt felületekből. Készítse el ezeket a ciklusokat a nyitott, illetve zárt felületekre és bármilyen hordozóformára. Hozzon létre egyszerre több felületet az alfunkciók kompatibilitásával.

Új Feature Manager

Az új Feature Manager új felhasználói felülettel rendelkezik, keresősávval, szűrővel és rendezési lehetőségekkel. Keresse, rendszerezze és érje el gyorsabban és egyszerűbben az összetett alkatrészek  funkcióit. Keresse, rendszerezze, érje el gyorsabban és egyszerűbben az alkatrész építőelemeit és műveleteit.

Bekapcsolása : File > Options > Preview Features

Beállítás kezelés

Gyorsan létre tud hozni akár több beállítást egyetlen programban, ahol mindegyik saját rögzítőelemekkel, munkadarabokkal és nullpontokkal rendelkezik. Könnyen programozhatja és kezelheti a rögzítőelem módosításokat, az alkatrész-fordításokat vagy a pallettacserét.

Rögzítőelem elkerülés

A zsebelési ciklusokhoz tartozó új opció lehetővé teszi az ESPRIT számára, hogy automatikusan felismerje és kiküszöbölje azokat a szerszámpálya szegmenseket, amelyek ütközést okoznának a szerszámmal vagy a rögzítőszerelvényekkel anélkül, hogy extra geometriát kellene létrehozni a szerszámpálya korlátozásához vagy módosításához.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top