Cég háttér

A csapat elsődlegesen prototípus építésére jött létre, jelenleg az első prototípus kifejlesztésének az első fázisában tart. Ennek eredményeképp egy könyökmankó segítségével működő eszköz jönne létre, majd a későbbi verziók már annak elhagyásával készülnének.

Feladat

WALKAID járógép kifejlesztése.

A projekt célja hogy a deréktól lefele béna emberek visszanyerhessék a járás élvezetét, úgy hogy egy olyan protézist/robotot csatolnak magukra, amely ezt lehetővé teszi. A cél az, hogy olyan teljes értékű életet élhessen a páciens, mint egy egészséges ember.

Eredmények

  • Alkalmazott szoftverek: Creo Parametric, Creo Simulate, Windchill
  • A modellezés során szembetűnő volt a szoftver(ek) felhasználó barát környezete, különösen kiemelnék a szimulációs modulét.
  • A Windchill bevezetése hatalmas ugrást jelentett számukra, mivel minden fejlesztésük egy helyen megtalálható volt és mindig a legfrissebb állapotban.

A prototípus építése közben már fokozott figyelmet fordítunk arra, hogy a gép elnyerje az OEP támogatott eszköz státuszt, hogy ezáltal megfizethetővé váljon. A gép nem csak idehaza, de könnyű összeszerelhetőségének és állíthatóságának köszönhetően a világ bármely pontján könnyen eladható.

BioniCare Győr – Csapatvezető

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top