A Check Point Software Technologies Ltd. magyarországi képviselete bejelentette, hogy hazánkban elsőként a Kontron Hungary Kft. szerzett SandBlast specializációt. A megszerzett cím azt igazolja, hogy a cég rendelkezik a technológia értékesítéséhez, implementációjához, valamint támogatásához szükséges kompetenciával és kapacitással.

A Check Point által kínált zero-day védelem alapossága révén több rosszindulatú támadás védhető ki még időben, miközben a felhasználók gyorsan és biztonságosan kapják meg az információkat, a munkájukhoz szükséges tartalmakat. Az iparágvezető, díjnyertes sandboxing technológiával rendelkező SandBlast termékcsalád lehetőséget nyújt a vállalatok számára, hogy a cyber bűnözők előtt járva, több-rétegű védelmi stratégiát építsenek ki, amely kombinálja a proaktívitást a csúcstechnológiát képviselő CPU-szintű védelemmel.

„Az iparági felmérések újra meg újra arra az eredményre jutnak, hogy a cyberbűnözők egyre nagyobb veszélyt jelentő tevékenységének megállítása érdekében, a szervezeteknek a fenyegetésekkel szemben magas szintű intézkedéseket kell foganatosítaniuk a hálózatokon, a végpontokon és a mobil eszközökön,”  – mondta Vándor Benjámin, a Check Point magyarországi képviseletének vezetője.

„A Check Point SandBlast zero-day védelmi és mobil fenyegetések elleni megoldása biztosítja a legújabb fenyegetésekkel szembeni megfelelő védelmet, már a fertőzés előtt meg tudja állítani a rosszindulatú programokat.”

„Ügyfeleink, partnereink köréből rendszeresen érkeznek jelzések olyan incidensekről, melyek a klasszikus védelmi rendszerekkel nem előzhetők meg.

A Check Point széles, úttörő megoldásokat felvonultató portfóliója lehetőséget ad ezek korai felismerésére és a szükséges lépések megtételére. A Kontron számára kiemelkedően fontos, hogy a legmegbízhatóbb és legmodernebb technológiákkal segítse Ügyfelei üzleti folyamatainak hatékonyságát és biztonságát,” – tette hozzá Kunos Imre, a Kontron IT biztonsági üzletágának vezetője.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top