Az NCG CAM Solutions Ltd. eladásainak rekordméretű növekedésével ünnepli a kereskedelemben eltöltött 10 évét. Ennek kapcsán 2019. decemberéig 41% kedvezményt ajánl fel vásárlóinak a több munkahelyes NCG CAM örök használatú licenc vásárlása esetén a 2. munkahelytől.

Az NCG CAM Solutions Ltd 2019. június végén ünnepelte a kereskedelemben eltöltött 10. évét. A 2018. év végi az eladási számok nagyon megugrottak, egészen pontosan 41%-kos növekedést mutattak az előző évhez képest. Ennek a növekedésnek nagy része azon vásárlóknak köszönhető, aki az örök használatú CAM szoftvert választották az előfizetés helyett. Az NCG CAM Solutions Ltd. úgy döntött megosztja a sikert a potenciális vásárlóival, így minden több munkahelyes, örök licences NCG CAM vásárlás esetén 41% kedvezményt ajánl fel a 2. munkahelytől, egészen 2019. december végéig.

„Már 22 éve ezzel a szoftverrel dolgozunk (akkor DEMOCAM néven futott) és ennek köszönhetően a mostani egy igazán izgalmas időszak. Számunkra nagyon fontos a vásárlóink támogatása (Customer Care and Support), ezért kötelességünknek érezzük, hogy a sikereinkből ők is részesedjenek. Így a december végéig érvényes ajánlat mellett szoftverfejlesztői csapatunkat is bővítettük, annak érdekében, hogy minél több fejlesztést valósíthassunk meg az NCG CAM szoftverben, ezáltal pedig több értéket juttathassunk el a vásárlóinkhoz.”

NCG CAM Solutions Ltd. kereskedelmi és marketing vezetője.

Szintén a 10 éves évfordulóhoz köthetően a nyár végéig az NCG CAM v 17 bemutatását is tervezi a cég. Ez a megoldás lesz ez első, ami az új, modern, szalagos elrendezésű felhasználói felületet használja. Ettől a felhasználói felülettől azt várják, hogy tovább fogja növeli az eladást.

Érdekli az NCG CAM megoldás?

Az NCG CAM demó verziója elérhető, letölthető innen: https://www.ncgcam.com/demo-download
A bemutató verzió korlátlanul használható és ugyan vannak megkötések, de az alapbeállításokkal ingyenes IGES nézegetőként használható.

Az NCG CAM önálló 3D HSM CAM szoftver

Az eredetileg 22 évvel ezelőtt forgalomba került CAM szoftver, ami ma NCG CAM néven fut, több országban is régre visszanyúló jó hírnévvel rendelkezik a 3 tengelyes, nagy sebességű (HSM) megmunkálás területén. Az NCG CAM HSM CAM szoftver egy egyszerűen használható, önálló CAM rendszer, ami integrálható a többi CAD, CAM rendszerrel.

Habár van előfizetési konstrukciónk is, a fő licenckonstrukciónk az örök licenc és nem tervezzük ezt megváltoztatni.

Az NCG CAM sok innovatív funkcióval rendelkezik. Bármilyen alakzathoz használható, mivel a 3 tengelyes, nagy sebességű (HSM) megmunkáláshoz megfelelő optimalizált, egyenletes szerszámpályát hoz létre. Ez segít megnövelni a szerszám élettartamát, minimumra csökkenteni annak kopását, valamint lehetővé teszi a kiváló felületei megmunkálással készült alkatrészek létrehozását.

Rendkívül felhasználóbarát felülettel rendelkezik, általános betanulási követelményekkel, így elég egy nap is a használatának elsajátításához. Kiválóan alkalmas az öntőformák, sajtoló szerszámok prototípusának nagy sebességű gyártásához, valamint a pontos felületmegmunkáláshoz.

Funkciók

 • felhasználóbarát felület – az alkalmi felhasználók számára is könnyen érthető
 • az NCG CAM-ben megtalálható több 3 tengelyes megmunkálási módszer, bármilyen szerszámpályához megfelelő maradékanyageltávolítás és 3+2 tengelyes marás, valamint egy folyamatos 5-tengelyes kiegészítő modul
 • gyors és hatékony nagyolási stratégiák, többek között a szerszámfej felületének optimalizált használata a legrövidebb gyártási idő elérése érdekében
 • átfogó furatmegmunkálás – amelyben van automatikus furatfelismerő funkció, vagy a felhasználó manuálisan is meghatározhatja az általa megmunkálni kívánt furatokat
 • mindegyik megmunkálási módszer ütközésvédett mind a szerszám, mind a szerszám befogó esetében
 • különböző maradékeltávolítási lehetőségek a simító megmunkáláshoz és fölösleges mozgások minimalizálása érdekében
 • elérhető 64 bites formában is (többmagos támogatással)

Előnyök

 • az NCG CAM szoftver örök licencben érhető el és ez nem fog változni
 • önálló CAM szoftver, ami kompatibilis bármely másik CAD csomaggal
 • könnyen használható, már egyetlen napos képzés után is
 • ütközésvédett szerszámok és szerszámbefogók
 • az összes post-processzor saját fejlesztésű
 • stabil 3 tengelyes megmunkálás
 • a szerszámpályák a HSM maráshoz optimalizáltak
  • megnövekedett hatékonyság
  • csökkentett szerszám elhasználódás
  • hosszabb szerszám élettartam
 • idő és költséghatékony

Az eredeti cikket elolvashatja itt.

Ipar 4.0 – Kérje kedvezményes árajánlatunkat vagy keresse cégünket további információkért.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top