Tervezzen okosabban! Webcast sorozat 1.rész: Forrás: Az adatok összekapcsolása a ThingWorx platformmal

Tudjon meg többet arról, mi különbözteti meg a ThingWorx 8-at a többi ipari IoT platformtól. Tekintse meg a PTC webcast sorozatát, hogy megismerkedhessen a ThingWorx 8 páratlan funkcionalitásával, rugalmasságával és agilitásával.

Ez a sorozat a jelenlegi és leendő ThingWorx partnerek és ügyfelek számára készült, akik gyorsan szeretnének új alkalmazásokat és kiterjesztett valóság alapú élményeket létrehozni.

A ThingWorx ipari IoT platform lehetővé teszi, hogy bármilyen érzékelőt, eszközt vagy rendszert csatlakoztasson.  Ez nem csak az eszközöket, hanem olyan üzleti rendszereket is magában foglal, mint például a CRM vagy az ERP, amelyek az IoT-megoldások sikerességét biztosító adatokat szolgáltatják.

Ebben a webcast részben a következőkkel fogunk megismerkedni:

  • Ipari kapcsolódás (a Kepware támogatásával): A ThingWorx segítségével gyorsan és egyszerűen csatlakozhat, és kommunikálhat több ezer eszközzel 150 protokoll segítségével, hogy valós idejű képet kapjon a műveletekről.
  • Rendszerintegráció: A ThingWorx széles körű üzleti rendszereket gyűjt össze, így Ön megfelelő döntéseket hozhat.
  • A PTC nyílt felhő stratégiája: A ThingWorx lehetővé teszi a meglévő felhő alapú alkalmazások használatát.
  • Biztonsági SDK-k: Építsen robusztus, biztonságos teljes körű szolgáltatásokat bármilyen platformhoz
  • Kész megoldások: A ThingWorx partnerek olyan megoldásokat fejlesztettek ki, amelyeket Ön megvásárolhat, és még ma elkezdheti használni.

Tekintse meg a webcast első részét!

ThingWorx 8 gyökeresen meg fogja változtatni azt, hogy az emeberek hogyan fognak kapcsolatba kerülni a körülöttük levő fizikai és digitális világgal. Látogasson el a ThingWorx 8 oldalra.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top