A Servigistics (FedRAMP / Federal Risk and Authorization Management Program -tanúsítvánnyal) élenjáró képességeinek köszönhetően lehetővé teszi a világ legnagyobb és legösszetettebb szolgáltatási ellátási láncainak optimalizálását.

A PTC bejelentette, hogy az Egyesült Államok Légiereje (USAF) bevezeti a PTC Servigistics – Service Parts Management SaaS megoldásának használatát az ESCAPE elnevezésű, ellátási lánc modernizálási programjába, kibővítve ezzel a technológia eddigi alkalmazását. Az öt évre szóló szerződés egy egyéves alapidőszakból és további négy egyéves opcióból áll, amelyek összértéke elérheti az akár 95 millió dollárt is.

Az ESCAPE (Enterprise Supply Chain Analysis, Planning, and Execution) programért az USAF globális felkészültségét támogató ellátási menedzsment részlege felel, amely 3000 fős személyzetből áll.

Az USAF számára a Servigistics az egyetlen eszköz, melyet a 76 milliárd dollár összértékű, rendelkezésre állást biztosító szolgáltatás ellátási lánc tervezéséhez és optimalizálásához használ. A fejlesztés a Servigistics korábbi években tapasztalt sikeres használatára épül, és lehetővé teszi az USAF számára, hogy új funkciókat kezdjen használni, fokozatosan kivonja a régi rendszereket, egységesítse az IT rendszereit, valamint tovább javítsa a készenlétét.

“Fő célunk az eszközök és berendezések készenlétének maximalizálása” – mondta Abigail Strobell, a légierő védelmi részlegének programmenedzsere. “Ez egy nagy és összetett kihívás. A PTC Servigistics megoldásával viszont magabiztosak vagyunk, hiszen sikeres múltja és erőteljes képességei lehetővé teszik számunkra, hogy optimalizáljuk szolgáltatás ellátási láncunkat.”

A Servigistics támogatja az ESCAPE a tervezés és előrejelzés modernizálására, a repülőgépek rendelkezésre állásának növelésére és a küldetéstámogatási funkciók javítására irányuló törekvéseit, miközben az adófizetők tőkéjéből optimális alkatrészkészletet hoz létre. Az ESCAPE program kiemelkedő, modern és jövőbe mutató felszereltséggel és funkciókkal bíró környezettel támogatja az üzleti folyamatok és rendszerek tervezését.

“Az Egyesült Államok légiereje rendelkezik az egyik legkifinomultabb és legösszetettebb ellátási lánccal a világon” – mondta Leslie Paulson, a PTC Servigistics üzletágának vezérigazgatója. “Az olyan digitális megoldások beemelésével, mint a Servigistics, az USAF át tudja alakítani a szolgáltatás ellátási láncát annak érdekében, hogy az OEM (Original Equipment Manufacturer) láncának segítségével optimalizálhassa a tervezési és a logisztikai folyamatait.”

Jim Heppelmann, a PTC elnök-vezérigazgatója hozzátette: “A PTC továbbra is büszkén támogatja az USAF digitális átalakítási és modernizációs erőfeszítéseit, melyekkel javítani tudja az eszközök és berendezések készenlétének biztosítását.”

A szövetségi, légierős és védelmi szervezetek számára a Servigistics tökéletes megoldás, mivel megfelel a legszigorúbb szabványoknak, illetve átvilágítási folyamatoknak és az USAF-nél, a Parti Őrségnél, valamint az OEM-gyártóknál, többek között a Boeingnél, a Lockheed Martin-nál, illetve a Northrop Grumman-nál is alkalmazzák.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top