A valid licensszel rendelkező vásárlók a KepServerEx 6.5 verziójának frissítésével egy megadott időre jelentős biztonsági fejlődéshez juthatnak.

A Kepware®, a PTC üzletfejlesztési kapcsolódási szoftvere, piacra dobja a KEPServerEX® 6.5 verziós ipari kapcsolódási platformot. A PTC így mutatja meg, mennyire elkötelezett az ipari felügyeleti rendszer iránt, valamint aziránt, hogy a vásárlóinak olyan eszközöket és gyakorlatokat biztosítson, melyekkel támogathatják a védelmi programjaikat. Az új platform azonnal elérhető és ingyenes a már meglévő és érvényes V5 illetve V6 KEPServerEX licensszel rendelkező felhasználók számára. A KEPServerEX 6.5 verzió egy átfogó, biztonságos telepítési útmutatót, nagyobb projekt adatvédelmet, megnövekedett jelszó konfigurációs lehetőséget, valamint további frissített biztonsági komponenseket tartalmaz.

A kiberbiztonsági együttműködés megerősítése érdekében a PTC bemutatja a KEPServerEX 6.5 verzióval kapcsolatban álló Megosztott Felelősség Modellt. Ez a modell egy keretet ad arra, hogy a PTC és a vásárlói közösen dolgozhassanak a telepítéseik biztonságának javításán.

„A mai biztonsági területen minden ipari cégnek fontos, az operációs hálózatuk védelme. A nemrégiben történt sérülések, visszaélések is alátámasztják, hogy növekvő igény van a védelmi stratégiák, taktikák, eszközök folyamatos fejlesztésére.” – mondja Kathleen Mitford, a PTC ügyvezető alelnöke. „A Megosztott Felelősség Modell bevezetésével közvetlenül együtt tudunk dolgozni a vásárlóinkkal az ipari cégek által tapasztalt problémák felderítésében. Valamint továbbra is elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy új biztonsági funkciókat adjunk a termékeinkhez illetve naprakészen tartjuk a komponenseinket, így segítjük a vásárlóinkat, hogy kevésbé legyenek kitéve a sérüléseknek és a kibertámadásoknak.”

Azért hogy a legjobb védelmi gyakorlatok elfogadására bátorítson, a KEPServerEX 6.5 verziója egy új, átfogó Biztonsági Telepítési Útmutatóval állt elő, ami a felhasználóknak egy, a biztonsági rizikók csökkentését szolgáló módot mutat a KEPServerEX gyártási javaslatainak bevezetésére. Az útmutató magában foglalja a stratégiai javaslatokat a védelmi interfészek és a konfigurációs API használatára, a folyamatos szerverkarbantartást, valamint a KEPServerEX üzembe helyezési és üzembe helyezés utáni eljárásait.

További biztonsági források és fejlesztések a KEPServerEX 6.5 verzióján belül:

  • A projekt adatvédelemlehetővé teszi a felhasználók számára az .opf fájlok titkosítását, amikor más felhasználókhoz vagy a KEPServerEX másik elemére viszik át azokat. Ez a módszer olyan modern titkosítási formákat használ, melyek megnehezítik a támadók a bejutását.
  • Az installálásnál történő adminisztrációs jelszó használatávala felhasználók már akár a konfiguráció előtt megerősíthetik az applikáció biztonsági szintjét.
  • Háttérhálózati biztonsági frissítések:Naprakész titkosítási algoritmusok segítik legyőzni a modern titkosítást feltörő technológiákat és megerősíteni az applikáció folyamatos védelmét.

„A PTC folyamatosan tevékenykedik és újít az új biztonsági fenyegetésekkel teli környezetben is. Teljes mértékben megértjük a problémákat, amelyekkel a vásárlóink létesítményeikben a biztonságuk és a hasznos működési idejük fejlesztése során szembetalálják magukat. – mondja Jeff Bates, a PTC termékmenedzsere. „A KEPServerEX 6.5 verzió használatával megmutatjuk, hogy segítjük a vásárlóinkat a biztonsági rizikókat csökkentő módon telepíteni a KEPServerEX-et.”

A PTC felismerte, mennyire nehéz naprakészen tartani az ICS rendszereket és komponenseket, főként a validált rendszerrel rendelkező ügyfelek számára. Ezért a KEPServerEX frissítésének egyszerűsítésére a PTC a valid Version 5 vagy Version 6 licensszel rendelkező felhasználók számára felajánl egy limitált idejű, ingyenes, 6.5 verziós frissítést. Ez az aktív támogatási megegyezéssel nem rendelkező licenszekre is vonatkozik. Továbbá a PTC kedvezményes áron támogatást és karbantartást is felkínál a vásárlóknak, a működésük védelmének fenntartása érdekében, azáltal, hogy új funkciókat adnak a KEPServerEX-hez.

A folyamatos gyártási fejlődés biztosítása érdekében a KEPServerEX 6.5 verzió további 32 rendszerkomponenshez, drive-hoz és plug-in-hoz tartozó frissítést foglal magában. A felhasználóknak előnyére szolgálnak a Torque Tool Ethernet meghajtóval, TIA Portal Exporter Utility-vel, MQTT Kliens meghajtóval és a szerver működésével kapcsolatosan végzett fejlesztések, ugyanúgy ahogyan a ThingWorx® natív interfészhez létrehozott lehetőségek és raktár és lehetőségek is.

Kérje kedvezményes árajánlatunkat vagy keresse cégünket további információkért.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top